Vega/vegan BBQ

BBQ

Onze BBQ is alom gekend en alom geroemd! We hebben een aantal keren verstek moeten laten gaan vanwege ons allen bekende redenen maar dit jaar zijn we er als de kippen bij om ook u (wederom) te laten beleven dat een BBQ geen buitencrematie van dieren behoeft te zijn. Heerlijk en eerlijk eten in de diervriendelijke ambiance van stichting Dier en Project/Kattenwoud. Geen dieren op uw bord maar ze vertoeven wel gezellig in uw directe omgeving! Als vrienden wel te verstaan! 

 

Op zondag 12 juni, aansluitend op de afhaaldag van de veiling!
Opgeven is uiteraard vanwege de inkoop/voorbereidingen noodzakelijk én vol is vol!
Laat dit gezellig samenzijn niet aan u voorbijgaan en schrijf in door een mailtje te sturen naar info@dierenproject.nl waarin u het aantal personen vermeld en de voorkeur voor vegetarisch of veganistisch! 

 

Yolande Koops en Hans Neuteboom, onze onvolprezen 'huis' bakkers en braders, nemen de culinaire verantwoording weer op zich, dus succes verzekerd! Aanvang BBQ 17.00 uur, te beginnen met een gezellig drankje en omstreeks 18.00 uur ontsteken wij de vuren! 

 

De prijs p.p. 20.00 euro (exclusief drankjes) kunt u ter plaatse voldoen! We hopen u allen te zien...

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.06 | 14:32

Ik zei nog zo laat me niet alleen.

...
21.06 | 07:25

Ik herinner mij dat rotverhaal nog.Maar wat heeft Amon uiteindelijk geboft.Als het verdriet wat afgezwakt is, herinner je de mooie dingen! Hier doen we het voor

...
21.06 | 07:19

Haha, ik weet hoe zoiets voelt.........................

...
18.06 | 16:55

Ja, ik weet welke stichting het is...

...
Je vindt deze pagina leuk