Dagboek van Els

Er zijn van die ochtenden dat je uit bed stapt en denkt: SHIT.... En dat dan ook nog all over the place. En dan draaien wasmachine en droger al op volle toeren voor de eerste kop koffie en dat is geen goed begin van de dag! Veel telefoontjes die ik moest plegen maar ook veel inkomende vragen. Hondjes ter adoptie? Op dit moment niet. Katten ter adoptie? Op dit moment niet. De tijdelijke verhuis van BamBam bespreken. De komst van Chill bespreken. Meer van dat soort zaken. Aantal dringende mailtjes, stukje schrijven. Petra Giesbergen van het Shamanism is druk met een geweldig ideetje voor de dieren maar ook daarvoor moest het één en ander worden afgestemd. Rennen en vliegen medicijnen Mariëlle die op uur en tijd gegeven moeten worden. De lunch voor de grote jongens maken en de medicijnen van Gerard... De kamer inlopen en weer overal plas en poep... Maar lieve hondenjongens en meiden, jullie zijn toch allemaal uitgeweest... Dan ontdekken dat kleine Belma haar huisje onder de poep zit. Het rotan huisje, haar dekentje, al haar speeltjes en Belma zelf. Aan de poets. Intussen hebben Mafkees en Petra een vuilniszak leeggehaald. Oké, die stond ook ergens waar hij niet moet staan maar dit was nog al heel rap en overdreven hoor. Na poetsen en badderen van Belma, weer telefoon. De meneer zocht een hond die goed luistert en absoluut 100% zindelijk is. Sorry, ik kon het niet laten en heb geantwoord: Zodra wie die in de opvang krijgen hou ik hem zelf... Dat is natuurlijk helemaal niet zo maar klonk op dat moment wel erg aantrekkelijk! 

Zo groot én mooi geworden.
Vera verblijft in pleeg. Evenals Beagle Saartje maakt ze vorderingen maar het gaat mondjesmaat... Geeft niet hoor mooie hondendames, het komt goed!

In de eerste plaats ben ik héél veel dank verschuldigd aan Marjolein en Cor die zich met ongeëvenaard geduld en doorzettingsvermogen hebben ingezet om de eerste van vele computerproblemen op te lossen, namelijk dat de mail blijft functioneren. Omdat in de loop der jaren nooit iets  is opgelost maar uitsluitend werd omzeild, is alles onder de oppervlakte een wirwar van onduidelijkheden. Maar zoals gezegd, de eerste enorme hobbel is genomen waarvoor oneindig veel dank! Anderhalve dag, een halve avond, een slapeloze nacht en urenlange wachttijd/telefoontjes hadden uiteindelijk het gewenste resultaat. 

 

Vriend doet het super in de pleeg. Chill kan naar huis komen. Voor BamBam hebben we een pleeggezin maar het hoe, wat en wanneer gaan we morgen regelen. Na een gezellige maar drukke zondag is het nu nog even tijd voor de dieren. De rest komt morgen... 

Nieuwe reacties

Vandaag | 08:55

Schitterend. Maar de foto zelf vind ik ook een prijs waard.

...
27.02 | 08:30

Dat ben ik dan ook 600% met hem eens.
Wat een snoepie van een hond!

...
22.02 | 08:28

Daar kan je toch niet boos op worden! Wat een lieverd!

...
20.02 | 10:18

Geweldig!

...