Dagboek van Els

En daar gaat je imago van gevaarlijke jongen. Bevend als een rietje zodra je jouw veilige haven verlaat. Met engelengeduld hebben we toch een behoorlijk stukje gewandeld. Dat deed je bij voorkeur zo dicht mogelijk tegen Els aan...
Hij is waarschijnlijk in zijn verleden vooral gedragen. Een groot aantal mensen denken namelijk dat Chihuahua's hun pootjes niet gekregen hebben om op te lopen. Ik wilde met hem wandelen. Dat was niet wederzijds. 'Wandelen, waarom wandelen? Ik zit hier prima en ga dat uren volhouden.' Zodoende besloten om hem op de heenweg een stukje te dragen, huiswaarts ging hij als een speer...
Onze lieve Philip heeft ongelooflijk veel inspanningen geleverd om de boel te versieren ter ere van mijn verjaardag. De lieverd! Goed, het heeft een eerder gebarricadeerde buitenkast gekost, zo ook tassen vol materialen die nu niet langer bruikbaar zijn voor bingo, noch loterij. Maar zeg nu zelf, je krijgt er wel veel voor terug... Philip: mijn heerlijkheid!

Een maand of twee geleden dacht ik dat het tijd was voor een feestje en besloot mijn verjaardag te vieren. Maar op zo’n moment duurt het dan nog lang en schuif je het voor je uit. Door de onophoudelijke stroom van gebeurtenissen die zéker niet allemaal leuk waren zijn de voorbereidingen in het slob geraakt. Nu het zover is heb ik besloten dat ik mezelf een plezier ga doen met een heel weekend niets! Eens een keer niet degene zijn die gebeld wordt bij problemen en/of verdriet. Voor 48 uur eens geen gesnik, getier, scheldpartijen of hulpvragen. Ik ga met Philip het bos in, met Gerard op de bank hangen, knuffelen met een bijtende Chihuahua en meer van dat soort (hier) aardse zaken. Met andere woorden: ik ben er dit weekend even niet!

Ik ben dol op de creativiteit van Judith maar dit slaat echt alles! Per pakketpost ontvangen, een topcadeau! En voor degene die zich afvraagt of het een persoonlijk én grotendeels handgemaakt cadeau betreft, let op het portret van mijn Duitse herder Ace aan de achterwand. Ik vind het zo geweldig!

Nieuwe commentaren

Vandaag | 13:04

Ik zie duidelijk de kleuren rood wit blauw voor de vlag en groen voor kerstmis. Een knappe hond is dat zeg ;)

...
Vandaag | 08:11

Philip heeft duidelijk een heel artistieke inslag.
Mooi hoor!

...
14.12 | 17:13

Ik doe ook nooit iets op mijn verjaardag.Wel taart en verder niks.
Net als Kerst.Wel een boom en een gezellig huis en kaarsjes aan
en verder niks.
Héérlijk

...
13.12 | 14:10

Hartstikke leuk!!!!

...