Dagboek van Els

Update

Maandagmiddag kwamen Adri en Wally een laptop brengen. Adri had hem opgeschoond en de laptop was klaar voor de start. Een beetje oefenen mijnerzijds levert (naar ik hoop) deze update op. Wat overigens nog niet wil zeggen dat ik nu op mijn pleisterplaats toegang heb tot mijn email en/of facebook, maar wie weet hoe 'handig' ik in de toekomst nog zal worden. Gisteren is dankzij de opbrengst van de vorige veiling het dak op Kika's huis volledig vernieuwd. De materialen voor het vernieuwen van het dak van het Lente-huis worden één dezer dagen geleverd, dat wordt een geisoleerd dak zodat we een 'extra' verwarmd kattenhuis erbij hebben. En tot mijn grote geluk gisteravond vernomen dat er een nieuwe veiling van start is gegaan. Er zijn er hier natuurlijk nogal een groot aantal in de lappenmand en vooral als ze dat gedurende de zon- en feestdagen openbaren kost dat handenvol geld.  

 

Gisteren nam ik ook contact op met dierenarts Yvet om haar te vragen naar suggesties om het overgeven van Astor, wat hij veelvuldig doet, enigzins te beperken, of liever nog een halt toe te roepen. Jan is direct om de medicijnen die hem mogelijkerwijs kunnen helpen gereden, dus een extra ritje van een kleine twee uurtjes. Gelukkig waren er veel vrijwilligers om zich om de dieren te bekommeren! Mede bestuurslid en vriendin Ellis kwam nog even langs. Helaas zijn mijn operatiewonden nu erg ontstoken, ik heb geprobeerd om de ontstekingen met een voetenbadje met Bio-Tex handwas te bestrijden maar dat is helaas niet gelukt. Het veroorzaakt veel pijn, tot tranen toe dus vanochtend gebeld voor een afspraak. Morgenochtend mag ik dus weer naar het ziekenhuis voor een wondcheck, intussen zwelt de voet er lustig op los!

 

Kika is gisteren weer met haar favoriete vrijwilligster Jolanda op pad geweest. Ze heeft genoten maar moest het ondanks het rustige rondje toch bekopen want ze is wat minder fit. We hebben haar een pijnstillertje gegeven en toen er zich iemand kwam melden om de beschadigde bomen weg te halen leek ze weer even vastbesloten om de persoon te verslinden als voorheen. Ik heb vanochtend op een stoel voor het bad gezeten, mezelf en mijn haren weten te wassen. Het blijft behelpen maar het voelt een heel stukje beter...

 

Verder zou een mens misschien verwachten dat het 'heerlijk' uitrusten is op mijn pleisterplaats die ik slechts met hulp kan verlaten, maar helaas is niets minder waar! Het slechte, tot niet kunnen, slapen draagt daar natuurlijk ook niet positief aan bij maar ik probeer te doen wat ik kan en om geduldig te wachten op alle hulp die ik overal bij nodig heb. Maar soms is het al moeilijk voor me om mijn gedachten te ordenen en nemen de rondmalende zorgen voor wat betreft de nabije toekomst de overhand. Toch gaan we ook vandaag weer proberen om er een beetje leuke dag van te maken. Als het allemaal lukt met de laptop zult u in ieder geval weer wat vaker een update in het dagboek mogen verwachten. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Lian Vromans | Antwoord 11.01.2018 13.32

Heel veel beterschap Els 💖

Saskia Wubkes | Antwoord 10.01.2018 16.14

Ooh Els toch. Wat een ontzettend nare toestand met je enkel/voet. En inderdaad weinig tot geen slaap is ook slopend. Wens je ontzettend veel sterkte.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

18.10 | 12:20

woorden schieten hier tekort, wat een vreselijk gemis, maar jullie hebben er alles aan gedaan! Liefs en sterkte vanuit Suid-Afrika

...
17.10 | 11:14

Ik kan alleen maar met jullie mee huilen, want wat kan je nog zeggen?

...
16.10 | 23:37

Heel veel sterkte toegewenst.

...
16.10 | 22:01

Heel veel sterkte met dit grote verlies..

...
Je vindt deze pagina leuk