Dagboek van Els

Evil-lientje overleden...

Jaren geleden op verzoek van het asiel in het Kattenwoud terecht gekomen. Ze was eerder door het asiel geplaatst maar kwam vanwege haar bijzondere karakter steeds weer retour. Hier mocht ze haar eigen bijzondere zelve zijn. Een spraakmakende bewoonster want een ieder van ons kwam wel eens in aanraking met haar soms wat grillige karaktertrekjes. Een boegbeeld wat we jarenlang mochten koesteren... En waar we ontzettend veel schik mee hebben gehad. Zowat iedere bezoeker werd door haar uitgedaagd om haar aan te halen omdat vervolgens te moeten bekopen met een flinke pats op de vingers. Op de vroege zondagochtend van 11 februari kwam er een einde aan het leven van onze Evil-lientje. Slaap wel hele bijzondere en zeer gewaardeerde poezendame... Wat zullen we je missen!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Marleen | Antwoord 11.02.2018 21.15

Ach evelientje, de kat met de schattige naam we hebben het van de week nog over haar gehad..hoe oud was ze nu inmiddels, ze heeft het geweldig gehad bij jullie!

Saskia Wubkes | Antwoord 11.02.2018 13.05

Lieve Evil-Lientje, rust zacht
Sterkte voor alle betrokkenen

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

19.02 | 09:27

Wauw wat mooi om te horen dat Charles wat hondser wordt.
Succes met de pedicure van Bonnie.

...
19.02 | 09:22

Prachtig om te zien! Deze kleintjes kunnen eindelijk voelen wat het echte leven is.

...
18.02 | 16:04

ach gossie, lieve gekke geflipte vriendje Mylo, R.I.P. iets met en kontje in de roomboter oid wat fijn dat jij nog een liefdevolle jaren hebt gehad, STERKTE !

...
17.02 | 18:37

oops, sorry.

...
Je vindt deze pagina leuk