Dagboek van Els

Update

Gisteren werd ik geacht wel hele bijzondere medicatie in te nemen. Het moet onmiddellijk na het ontwaken, na minimaal 6 uur volledige nuchterheid, staande en met begeleiding gedurende minstens een uur vanwege mogelijke verwardheid. Dan kunt u zich de grappen en grollen al wel bedenken, het kwam erop neer dat er niets afwijkends aan mijn gedrag werd geconstateerd maar dat bood nog geen vrijwaring betreffende de verwardheid. Het leek me desalniettemin niet verstandig om gisteren ook maar iets op het internet te plaatsen want daar word je al zo gemakkelijk verkeerd begrepen. Vandaag na het ontwaken moest ik twee ampullen innemen maar gelukkig met iets minder gedoe. Verder hoop ik dat de totale vermoeidheid ooit nog afneemt maar deels schijnt dat de nasleep van de narcose te kunnen zijn en bovendien vergt bewegen voor mij ook nog eens bovenmatige inspanningen.

Vorige week heb ik te horen gekregen dat ik minimaal een half jaar geen handgeschakelde auto mag besturen vanwege het intrappen van de koppeling. Dat is balen en daar ga ik dus echt proberen iets op te verzinnen, een oude automaat aan te schaffen want nog zes maanden volledige afhankelijkheid is me echt veel teveel! Bovendien betekent dat ook dat voor iedere flauwekul Jan en ik beiden het terrein en daarmee de dieren moet achterlaten. We broeien op een betaalbaar plannetje!

Logeetje Dakota begon iets teveel te treuren. Is ook begrijpelijk na alles wat ze recent meemaakte. Op ons verzoek mag ze dit weekend bij Adri en kids logeren zodat ze zich meer op haar gemak voelt binnen huiselijke omstandigheden en waar ze wordt omringd met heel veel aandacht. Fijn dat er mensen zijn die te behoeve van een sneu dier hun hele leven tijdelijk op zijn kop willen zetten om zo’n dier er even doorheen te helpen!

Terror Teddy begrijpt er hier nog steeds geen ene bal van. Onze pogingen om hem samen te voegen met Ridgeback Sara zijn ook nog niet heel erg goed uitgepakt. Gelukkig is Sara een lieverd en zijn wij volhouders maar Teddy ziet haar gezelschap op dit moment nog niet als een waardevolle aanvulling van zijn bestaan alhier.

Tot onze grote vreugde is er wederom een veiling aan de gang. Inzet zijn de benodigde gelden om het gekregen onderkomen op te bouwen en van de broodnodige gemakken voor de dieren te voorzien. Tegenover hond Rusty hebben een aantal mensen nooit hun beloftes waargemaakt en wij streven ernaar om hem zoveel mogelijk vrijheid, aandacht en liefde te verstrekken voor nu en in de toekomst. Dat heel wat lieden het uiteindelijk gepermitteerd vonden om Rusty in de steek te laten moet ook voor ons een waarschuwing zijn. De moraal van mensen kan erg laag liggen, zeker wanneer het dieren betreft!  

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Saskia Wubkes | Antwoord 11.03.2018 21.38

Arme Teddy Hoop dat hij het vertrouwen terug krijgt.
Onbegrijpelijk dat Rusty zo vaak in de steek gelaten is. Gelukkig kan hij op jullie bouwen.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Gisteren | 17:20

Ik heb ook nog een poeske voor je in de aanbieding.Eindelijk 'Beppie binnen gekregen.Het was zo vreselijk koud.De honden zitten likkebaardend onder aan de
trap!

...
14.12 | 17:24

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Wat een nare mevrouw dat ze zich niet wil verplaatsen in de hond en geen begrip heeft.

De kerstballen zijn prachtig

...
14.12 | 07:20

Maar weer hopen dat het goed komt met die arme hond. Wat willen die mensen toch? Een kant en klaar 'voorgebakken" hond? Neem maar een robothond mevrouw!

...
13.12 | 10:26

Is het niet een optie om een grote houten bak of panelen neer te zetten zodat ze de afscheiding niet associeert met tralies?
Het is toch wel heel diep triest.

...
Je vindt deze pagina leuk