Dagboek van Els

Aan- en bijkomen...

Onze kleine Hummel is goed aan het herstellen. Niet meer zó intens mager en ondanks dat ze tegenover de andere kleinere oudjes, een behoorlijk felle tante blijft is er buiten wel zoiets als een gedoogzone. Het is in ieder geval heerlijk om te zien dat viermaal daags een kwart Renske, de rust, de liefde en de (letterlijke en figuurlijke) warmte haar heel erg goed doen!

 

Sinds gisteren verblijft kat Farao in een bench in de Kattine. Farao, bijnaam Ootje, is een relatieve buitenstaander en hij eet als enige altijd op ons terras aan de woonkamer. De oude schat heeft goede en minder goede tijden en nu had hij een duidelijke mindere tijd. Afgelopen vijdagavond ging Jan met hem naar dierenarts Sofie en daar kreeg hij een 'oplap' spuitje. Zodra hij in een betere conditie verkeerd moet zijn gebit onder narcose worden nagezien. Om hem beter in het oog te kunnen houden en om er op toe te kunnen zien dat hij voldoende eet, verblijft hij nu dus tijdelijk even in de Kattine. Hij vindt het er heerlijk en laat zich alle extra lekkernijen welgevallen!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Saskia Wubkes | Antwoord 14.05.2018 12.20

Wat prachtig om te lezen dat kleine Hummel opknapt

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Vandaag | 10:51

Lieve Nieke, we vieren gewoon jouw verjaardag vandaag! En ik wens je nog heel wat "lekker sitte" jaren erbij!

...
21.07 | 18:47

Wat ziet ze er prachtig uit!

...
20.07 | 12:15

Zou je niet even contact opnemen met de fabrikant van de verf over het probleem van zo snel verkleuren. Wit wordt na verloop van tijd altijd geel maar zo vlug?!

...
20.07 | 09:03

Al gemeld bij degene waar de verf gekocht is? Wordt het niet minder vervelend van, maar geld terug is ook leuk. En wat vervelend van de moeder van Jan!

...
Je vindt deze pagina leuk