Dagboek van Els

Aan- en bijkomen...

Onze kleine Hummel is goed aan het herstellen. Niet meer zó intens mager en ondanks dat ze tegenover de andere kleinere oudjes, een behoorlijk felle tante blijft is er buiten wel zoiets als een gedoogzone. Het is in ieder geval heerlijk om te zien dat viermaal daags een kwart Renske, de rust, de liefde en de (letterlijke en figuurlijke) warmte haar heel erg goed doen!

 

Sinds gisteren verblijft kat Farao in een bench in de Kattine. Farao, bijnaam Ootje, is een relatieve buitenstaander en hij eet als enige altijd op ons terras aan de woonkamer. De oude schat heeft goede en minder goede tijden en nu had hij een duidelijke mindere tijd. Afgelopen vijdagavond ging Jan met hem naar dierenarts Sofie en daar kreeg hij een 'oplap' spuitje. Zodra hij in een betere conditie verkeerd moet zijn gebit onder narcose worden nagezien. Om hem beter in het oog te kunnen houden en om er op toe te kunnen zien dat hij voldoende eet, verblijft hij nu dus tijdelijk even in de Kattine. Hij vindt het er heerlijk en laat zich alle extra lekkernijen welgevallen!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Saskia Wubkes | Antwoord 14.05.2018 12.20

Wat prachtig om te lezen dat kleine Hummel opknapt

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

17.03 | 14:49

Wat ontzettend leuk gedaan. Knap stuk werk geleverd! De kamertijgers zullen zich hier zeker thuis voelen.

...
15.03 | 17:25

Als ze doof blijft aan 1 kant zal ze dat ook beter kunnen handelen op den duur denk ik. Als ze maar gelukkig is dan ben ik het ook! Af en toe wat meer bijsturen

...
15.03 | 17:22

Er zou eerst, onder narcose, uitgebreid onderzoek moeten komen. Met haar medische geschiedenis is dat al geen goed plan.
Ze lijkt nog een blij hondje te zijn.

...
14.03 | 23:31

Judith, een implantaat zou ik toch 2 x over nadenken. Zoveel belasting met onzeker resultaat. Mij is verteld dat ook dit niet voor mij gaat werken.

...
Je vindt deze pagina leuk