Dagboek van Els

Aan- en bijkomen...

Onze kleine Hummel is goed aan het herstellen. Niet meer zó intens mager en ondanks dat ze tegenover de andere kleinere oudjes, een behoorlijk felle tante blijft is er buiten wel zoiets als een gedoogzone. Het is in ieder geval heerlijk om te zien dat viermaal daags een kwart Renske, de rust, de liefde en de (letterlijke en figuurlijke) warmte haar heel erg goed doen!

 

Sinds gisteren verblijft kat Farao in een bench in de Kattine. Farao, bijnaam Ootje, is een relatieve buitenstaander en hij eet als enige altijd op ons terras aan de woonkamer. De oude schat heeft goede en minder goede tijden en nu had hij een duidelijke mindere tijd. Afgelopen vijdagavond ging Jan met hem naar dierenarts Sofie en daar kreeg hij een 'oplap' spuitje. Zodra hij in een betere conditie verkeerd moet zijn gebit onder narcose worden nagezien. Om hem beter in het oog te kunnen houden en om er op toe te kunnen zien dat hij voldoende eet, verblijft hij nu dus tijdelijk even in de Kattine. Hij vindt het er heerlijk en laat zich alle extra lekkernijen welgevallen!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Saskia Wubkes | Antwoord 14.05.2018 12.20

Wat prachtig om te lezen dat kleine Hummel opknapt

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

24.09 | 12:54

Hoi John, dat is lief! Dankjewel! Ik denk dat het nog niet veel mensen is opgevallen. Maar we staan er nu al veel positiever op!

...
24.09 | 11:34

Inmiddels aan jullie oproep gevolg gegeven! Ben verbaasd dat niet meer mensen een positieve review hebben geplaatst nadat al zoveel dieren zijn gered!

...
23.09 | 13:27

Gino hoort bij Dier en Project, is al zoveel jaar één met de stichting, Hopelijk krijgt hij die tijd die jullie ook zo hard nodig hebben met hem❤️

...
22.09 | 15:00

Ik hoop zo dat hij nog een mooie reservetijd krijgt. Vanaf het eerste moment dat ik hem zag, heb ik een zwak voor hem.

...
Je vindt deze pagina leuk