Dagboek van Els

Update

Gisteravond heeft Gino toch nog lekker gegeten. Hij wilde alleen iets anders en dat had ik niet direct door. Maar toen het tijd werd om naar bed te gaan was hij niet optimaal. Oude Charles had het ook behoorlijk op zijn heupen en uitte zijn ongenoegen nogal luidruchtig waardoor er over het algemeen nogal onrust ontstond. Ik heb tot 5.00 uur in de ochtend met ze zitten tuttelen. Gino op schoot, samen kijkend naar alle 'teenmothers' die TLC op de nachtelijke uren de revue laat passeren. Andere slapeloze nachten probeerde ik nog wel eens wat te knutselen in de hoop dat mijn nachtelijke huisvlijt op de veiling nog wat op zou leveren maar met Gino op schoot is dat geen optie. Hij baalde er nu al van dat ik steeds op moest staan om oude Charles de weg te wijzen als die zijn padje/mandje weer eens kwijt was.

 

Desalniettemin gaat de wekker 's morgens toch weer op de gewone tijd. En soms breekt dat dan een beetje op. Ik ben tenslotte ook geen 40 meer.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 07.10.2018 19.19

Zelfs op je 40ste is dat langere tijd echt niet vol te houden lijkt me.
Moet je ook nog alle zorgen, angst en verdriet om Gino erbij rekenen. Dat tikt ook aan!

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Gisteren | 17:20

Ik heb ook nog een poeske voor je in de aanbieding.Eindelijk 'Beppie binnen gekregen.Het was zo vreselijk koud.De honden zitten likkebaardend onder aan de
trap!

...
14.12 | 17:24

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Wat een nare mevrouw dat ze zich niet wil verplaatsen in de hond en geen begrip heeft.

De kerstballen zijn prachtig

...
14.12 | 07:20

Maar weer hopen dat het goed komt met die arme hond. Wat willen die mensen toch? Een kant en klaar 'voorgebakken" hond? Neem maar een robothond mevrouw!

...
13.12 | 10:26

Is het niet een optie om een grote houten bak of panelen neer te zetten zodat ze de afscheiding niet associeert met tralies?
Het is toch wel heel diep triest.

...
Je vindt deze pagina leuk