Dagboek van Els

Update

Deze hond, herplaatser, werd onlangs door pure liefhebbers van dit ras geadopteerd. Het ging al vrij snel mis met deze grote hondenjongen en er werd raad gevraagd van een gedragsdeskundige die aan een asiel is verbonden. Zij hield het op dominantie, wij houden het op onzekerheid. Nadat zijn nieuwe eigenaren zonder het gewenste resultaat stad en land hadden afgebeld voor daadwerkelijke hulp, verblijft hij op ons verzoek in pleeg bij één van onze vrijwilligers. Want als zo'n groot heerschap je door zijn gedrag angst inboezemt ben je niet geholpen met een uurtje 'hulp'. We hebben Davy gevraagd om op hem te passen, te observere en daar waar mogelijk, zijn gebruiksaanwijzing te schrijven. Tot nu toe verloopt de logeerpartij probleemloos.

 

Sofie is geweest. Poes Dana heeft haar herhalingsprikje gehad. Boris mogen we proberen te ondersteunen met een pijnstillertje en de pupjes groeien goed. Ze zijn vandaag ook 'groter' gaan wonen. Ik wilde juist een foto maken van hun nieuwe onderkomen maar toen lagen moeder en pupjes zo heerlijk te slapen dat ik ze niet wilde storen. Het kromme pootje hoeft niet te worden gespalkt omdat het door massage en groei al bijna geen krom pootje meer is...

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 28.11.2018 08.06

Ik heb wel eens een veulen gezien wat geboren werd met een krom voorbeen.
Dat is met veel massage ook goed gekomen. Zou verkeerd gelegen hebben in de baarmoeder

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

20.05 | 10:09

Rust zacht lieve Sofietje en veel sterkte voor de betrokkenen.
Wat een ontzettend verdrietig bericht.

...
19.05 | 17:15

Fijn dat Sofietje nog een mooie tijd gehad heeft maar triest dat het niet langer heeft mogen duren. Heel veel sterkte.

...
19.05 | 17:07

Och Nique, wat een vreselijk triest bericht van Sofietje. Ik hoop dat de mooie tijd die ze bij jou heeft mogen hebben een troost voor je kan zijn.

...
19.05 | 15:59

Jammer dat Sofie het ondanks alle goed zorgen niet heeft gered. Sterkte toegewenst met dit verlies.

...
Je vindt deze pagina leuk