Dagboek van Els

Update

Met Dirkje gaat het gestaag de goede kant op. Echt heel blij om want we willen hem nog lang niet missen. Hij is ons altijd gezellige en vrolijke hondenvriendje. De pupjes groeien goed maar ze zijn wel een beetje langzaam met alles. Normaliter gaan met 10 dagen de oogjes open, deze pupjes zijn 16 dagen en hier en daar valt ene spleetje te bekennen. Omdat zij wat laat zijn, doen wij ook alles maar een fractie later. Dus eerste keer ontwormen op drie weken in plaats van met twee weken.... Moeder heeft vannacht mijn weeglijst versnipperd en de pen gesloopt. Beetje vreemd want ze maakte eerder nooit iets stuk. Nou ja, ze zal het welletjes hebben gevonden want wegen is niet de favoriete bezigheid van onze worstenpupjes. Afgelopen nacht wilde Scot niet naar binnen, hij mist Diva echt heel erg. Jan had het al opgegeven en wilde hem buiten laten lopen, uiteraard heeft hij hier wel schuilmogelijkheden maar ik heb hem toch liever op de vloerverwarming liggen met dit slechte weer. Gelukkig liet hij zich op den duur door mij wel pakken en hebben we samen in zijn hondenunit nog een poosje zitten knuffelen. Alles komt echt goed hoor Scot. Paar weekjes geduld en dan wordt het echtpaar herenigd.

 

Buiten alle andere werkzaamheden ben ik druk met knutselen voor de Kerstmarkt. Met veel geduld had ik van de kralen van oude kettingen kerstballen zitten freubelen, het waren edele mini-boompjes geworden. Met lichtjes. Poes Venna heeft vannacht die lichtjes uitgedaan en de kralen door de living verspreid. Ik denk dat zij wel een leuk feestje heeft gehad maar ik moest even slikken. De boompjes waren te leuk om ze niet opnieuw de decoreren dus de halve dag bezig geweest om de schade te herstellen en nieuwe lichtjes te halen en in de boompjes te hangen. Ik heb nog een druk knutselschema en een hoop werk in het verschiet. Gelukkig is mijn enkel vandaag minder pijnlijk, het is nu met de pijnstilling erbij wel enigzins te doen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

14.02 | 20:56

Hahaha!!! Ze straalt ook echt uit: MINE!!

...
09.02 | 17:18

Jouw wasmachine is zelfdenkend geworden door al het gebruik. Die blijft gewoon doordraaien. Hoeft ie niet iedere keer op te warmen.

...
05.02 | 07:22

Hoe gaat het nu met Buffy haar gezondheid? Is ze weer opgeknapt?

...
01.02 | 23:24

Ach mijn lieve meisje toch

...
Je vindt deze pagina leuk