Dagboek van Els

Alleen maar de beste wensen...

Lieve mensen, we hebben een zwaar en verdrietig jaar achter de rug. We verloren maar liefst 25 vaste bewoners, 7 honden en 18 Kattenwoud bewoners. Het voelt als het verlies van goede vrienden. Daarnaast kampte ik natuurlijk ook nog met een driedubbele enkelbreuk die door complicaties een lange nasleep kent. Doordat een vertrouwenspersoon van de dieren het bijltje erbij neergooide kwamen we met regelmaat in tijdnood. De dieren gaan altijd voor maar het 'kantoorwerk', het fondsen trachten te werven schoot er met regelmaat bij in. En dat zien we helaas terug in de ontvangen donaties/donateursbestand. Uiteraard proberen wij de moed erin te houden en zullen we ook in het nieuwe jaar doen wat we kunnen (en vaak nog een beetje meer) om er te zijn voor de dieren die in opperste nood verkeren.

 

Vanochtend om boodschappen geweest. Ik wilde juist een lofzang af gaan steken betreffende de (hang)jongeren bij het Tolbergcentrum toen de 'hel' los brak. Wat was ik blij dat ik kleine Claudetje uit voorzorg al thuis had gelaten want wat een rotknallen en dat ook nog vlak naast de auto. Verder gaan we hier proberen om maar gewoon de middag, avond en nacht door te komen. Petra gilt, Buffy rilt en Diva wordt zo nu en dan helemaal wild. Wat een feest! Scot dwaalt ontdaan over ons terrein en zelfs Joe is uit zijn doen. Voor wat betreft de pupjes sta ik in dubio. Diva is bang van het vuurwerk en niet zo'n beetje ook. Natuurlijk maakt zij zich zorgen over haar babytjes en daarom zou ik haar er graag bijlaten maar aan de andere kant wil ik de baby's er niet op attenderen dat vuurwerk/knallen angst veroorzaakt. Ik ben ook echt helemaal geen puppenkenner.... Maar met een beetje inlevingsvermogen moeten we de dag en de nacht toch ongeschonden door zien te komen.

 

We wensen u en alle dieren een rustige jaarwisseling zonder angsten.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 01.01.2019 08.54

Els, Jan en alle vrienden van D&P, een mooi en vredig 2019, propvol gevuld met
dierenliefde.

Judith | Antwoord 01.01.2019 08.51

We hebben het weer gehad. Dankzij veel pillen en adequaat optreden van de politie is alles redelijk goed verlopen. Maar wat een ellende voor de dieren toch!

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

19.06 | 14:10

Rust zacht lieve Venna.
Sterkte voor alle betrokkenen.

...
19.06 | 12:26

Yeah! Mouse has a house!

...
19.06 | 12:24

Schrik.......Lieve Venna slaap zacht.

...
19.06 | 11:43

Ik vind die biggelende tranen van jou niet echt gek. Meid, je hebt gewoon geen tijd om te beseffen wat je nu ( alweer) moest verliezen.
Sterkte maar weer.

...
Je vindt deze pagina leuk