Dagboek van Els

Update

Gisteren had ik tussen de bedrijven door, een rare belastingkwestie. Mijn inkomen was te hoog ingeschat, dat heeft te maken met het journalistieke free-lance gedeelte. Toen dat op mijn verzoek werd aangepast moest ik opeens nog meer betalen. Het is natuurlijk maar een voorlopige aanslag, maar toch.. Ik ben een absolute belastingleek en toch vind ik het naar én raar!

 

Gisteren ook nog even langs geweest om de laatste dingen voor het benefietconcert te bespreken. Ik maak me zorgen want ik krijg alleen maar te horen dat men niet kan, iets anders te doen heeft of heel misschien later nog wel even komt. Je hoopt juist dat iedereen wat vrienden optrommelt om er allemaal samen een leuke avond van te maken. Maar wie weet, komt het toch nog goed met die opkomst. Het is wel te hopen want als de band daar staat te spelen voor een handje vol bezoekers is het ook een blamage.

 

Claudetje had vanochtend buikpijn. Ze wilde niet eten en dat is voor haar echt hoogst ongebruikelijk. Het gerommel in haar darmpjes was van ver te horen. Klein beetje pijnstilling gegeven en vanmiddag was ze weer helemaal in orde. Gelukkig maar.

 

Ik had een brief geschreven naar de dierenarts in Wuustwezel die volgens een dame een kerngezonde, maar bijtende vijf jarige dwergkees had afgemaakt op tweede Kerstdag. Geen verwijt maar wel een pittige vraagstelling. Die dierenarts belde vanmiddag. Not amused! De kliniek was gedurende de Kerstdagen gesloten en zij was niet in de praktijk, had geen gezond hondje gedood en ook geen aanvraag daartoe ontvangen. Ik roemde haar uitbundig voor haar telefoontje en beloofde haar naam en adres van degene die dat Wendy vertelde, de zogenaamde begeleidster van het hondje. Dus ook de zogenaamde getuige van het inslapen! Eén van de twee liegt en ik wil natuurlijk wel weten wie!

 

Onze pupjes eten nu zes keer per dag. Moeder Diva neemt twee maaltijden voor haar rekening, 'moeder' Els vier. Vandaag zijn ze voor de derde keer ontwormd en eigenlijk zouden ze vandaag voor het eerst buiten mogen spelen, het stormachtige weer deed ons anders besluiten. Nu weer snel pap koken, maaltijd nummer zes voor vandaag en dan zit de dag er weer op.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 09.01.2019 17.26

Het is inderdaad een heel raar verhaal en het diertje zal wel weer de dupe zijn.

Rentia | Antwoord 09.01.2019 11.11

Nu lijkt mij dat een bijtincident geen dringende reden is om op 2e kerstdag een hond te euthanaseren. Zeker niet als de kliniek gesloten zou zijn.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

19.06 | 14:10

Rust zacht lieve Venna.
Sterkte voor alle betrokkenen.

...
19.06 | 12:26

Yeah! Mouse has a house!

...
19.06 | 12:24

Schrik.......Lieve Venna slaap zacht.

...
19.06 | 11:43

Ik vind die biggelende tranen van jou niet echt gek. Meid, je hebt gewoon geen tijd om te beseffen wat je nu ( alweer) moest verliezen.
Sterkte maar weer.

...
Je vindt deze pagina leuk