Dagboek van Els

Update

Pitbull Koka verblijft in de opvang bij Maaike en Olaf. Het is een Dier en Project hond en staat dus op onze facebookpagina. Ontvingen we 23 mailtjes en een telefoontje waarin men ons liet weten dat het in Nederland niet is toegestaan om oren te couperen. We weten het! Maar mochten we een hond binnen krijgen met gecoupeerde oren dan krijgen wij die er ook met geen mogelijkheid meer aan. En in het geval van Koka is het zo dat deze hond helemaal geen gecoupeerde oren heeft..  

 

Vrijwilligster Ine reed gistermiddag 'even' voor ons naar Arkel om voer op te halen. Blij mee! Een dierenagent kwam langs om nog een aantal kleine probleempjes door te spreken. Marc, één van onze vrienden van Melief, bracht een rolstoeltje waarin onze Boris perfect past en waarmee hij ook zomaar weer snel mee rondliep. Op het moment gaat het lopen nog wel maar om ook eens wat extra te kunnen doen, of indien hij slechter zou kunnen bewegen dan hebben we alvast een diervriendelijk alternatief voor hem in huis.

 

De pupjes krijgen rond 00.00 uur hun laatste maaltijd van de dag. Het vervelende is dat ik gevoelsmatig daarna pas klaar ben en dus ook niet direct naar bed ga. Het wordt dus alle nachten veel te laat en alle ochtenden veel te vroeg. Vandaag is er weer een pupje besproken, het 'blauwe reutje' gaat bij lieve mensen in Bergen op Zoom wonen. Maar natuurlijk moeten ze er nog wel even op wachten.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 11.01.2019 17.25

Wat denken ze nou, dat jullie die oren er af knippen? Bovendien is heel duidelijk te zien dat ze er nog aan zitten ook al zijn ze niet groot. Dombo's.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

19.06 | 14:10

Rust zacht lieve Venna.
Sterkte voor alle betrokkenen.

...
19.06 | 12:26

Yeah! Mouse has a house!

...
19.06 | 12:24

Schrik.......Lieve Venna slaap zacht.

...
19.06 | 11:43

Ik vind die biggelende tranen van jou niet echt gek. Meid, je hebt gewoon geen tijd om te beseffen wat je nu ( alweer) moest verliezen.
Sterkte maar weer.

...
Je vindt deze pagina leuk