Dagboek van Els

Update

Twee stoere pupjes zijn vandaag verhuisd. Na een half uurtje tuinieren waren ze een beetje moe en natuurlijk zoek je dan geen mandje op maar nestel je jezelf op het vloerkleed. Het is overigens hartverscheurend om te zien hoe ze door de andere pupjes worden gemist. Het is voor ons allemaal even wennen hoor. De twee pupjes die nog beschikbaar zijn krijgen morgenmiddag nog bezoek. Aspirant adoptanten komen hen samen met Nathaly een bezoekje brengen.

Vanmiddag werd een grote doos bezorgd, vol met loterijprijzen en de leukste knutsels gemaakt door Astrid. Blij mee! Verder een beetje aan het 'voor werken' omdat daar dit weekend niet al teveel van komt. Vergeet onze benefietavond niet! Morgen verzorgt de band Per-C een optreden en Bistro Douwe Schuur te Wouwse Plantage. Entree 10 euro en dat komt uiteraard in zijn geheel ten goede aan de dieren!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

17.03 | 14:49

Wat ontzettend leuk gedaan. Knap stuk werk geleverd! De kamertijgers zullen zich hier zeker thuis voelen.

...
15.03 | 17:25

Als ze doof blijft aan 1 kant zal ze dat ook beter kunnen handelen op den duur denk ik. Als ze maar gelukkig is dan ben ik het ook! Af en toe wat meer bijsturen

...
15.03 | 17:22

Er zou eerst, onder narcose, uitgebreid onderzoek moeten komen. Met haar medische geschiedenis is dat al geen goed plan.
Ze lijkt nog een blij hondje te zijn.

...
14.03 | 23:31

Judith, een implantaat zou ik toch 2 x over nadenken. Zoveel belasting met onzeker resultaat. Mij is verteld dat ook dit niet voor mij gaat werken.

...
Je vindt deze pagina leuk