Dagboek van Els

Update

Vandaag zijn de pupjes vertrokken naar hun nieuwe thuis. Dubbel gevoel, want we hadden er de handen meer dan vol aan maar de zorgen om hun welzijn zullen nog wel een poosje blijven. Dirkje loopt kreupel en omdat die om de dag een halve Prednison krijgt mag die niet zomaar alle pijnstillers krijgen. Nu hebben we op dit moment toch zowat een open lijntje met dierenarts Sofie want het gaat Buffy nog steeds niet goed. Ze eet en dat blijft erin maar ze heeft pijn, heel veel pijn! De kliniek zou de onderzoeksresultaten doorsturen naar onze eigen Sofie maar dat hebben ze nog niet gedaan. Daar ga ik nu even over mailen en morgen bellen. Want met die resultaten bij de hand kan Sofie proberen om het nog wat hogerop te gaan zoeken voor Buffy.

 

Speciale veiling met dagelijks nieuwe items. Buffy en wij hebben niet alleen elkaar, maar ook u, nodig! Even aanklikken en lid worden om mee te bieden en delen wordt zéér gewaardeerd! https://www.facebook.com/groups/494659250698078/ 
 
 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 18.01.2019 08.05

Jan, een heel fijne dag wensen is nu met de ellende van Buffy niet direct aan de orde vrees ik, maar toch hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Gisteren | 08:01

Heerlijk, zo'n grote 'hoop hond' in je huis.

...
24.08 | 00:56

Ze zou het niet beter kunnen treffen Diana. Wat zou dat een feestje zijn voor haar.

...
23.08 | 22:41

Wat een lieffie! Ik vraag me af of zij bij ons zou passen?? Echtpaar 50 plus en ervaring met (oude) dove hondjes.

...
23.08 | 10:47

Mouseje, zo maak je geen vrienden...…...

...
Je vindt deze pagina leuk