Dagboek van Els

Update

Gisterochtend kwamen ze pellets leveren voor de kachel. Vrijwilligster Ine had op facebook bij een doneersite gevraagd om pellets voor de kachel, binnen no-time was er een pellet bijeen gebracht en die werd gisteren geleverd. Wel nadat ze een dag eerder onderweg waren geweest naar het verkkerde adres. Maakt allemaal niets uit, we zijn er dolgelukkig mee.

 

Tussen de middag arriveerde Ellis met een auto afgeladen met kleding en andere spulletjes. Daarna reden we samen om de hier noodzakelijke dingen. Wasmiddel, schoonmaakmiddel, matrasbeschermers, hoeslakens, stofzuigerzakken en noem het allemaal maar op. Daarna was het weer tijd voor de dieren, vooral voor de nieuwe honden. Rosalie gaat als een speer vooruit. Niels is zowat de perfecte hond. Aanstaande dinsdag wordt hij gecastreerd en daarna kan hij op zoek naar een geweldig voor altijd thuis-huis. Herder Senna heeft honger, vreselijke honger dus die krijgt nu vier tot vijf maal daags gedoseerd te eten. ze is een schat maar een ongelooflijke zenuwpees. Ik heb dierenarts Sofie gevraagd om haar sterilisatie in te plannen...

 

Ik heb de laatste tijd (te)veel gehoord en gezien. Ik slaap slecht, zowat helemaal niet. Ellis bood gisteren aan om oude foto's digitaal te maken en oude videobanden op een USB stick te zetten. Moest ik dat wel bijeen zoeken. Vannacht al begonnen. En nu zit ik ieder vrij momentje in de oude foto's te kijken. Maar goed, er was werk aan de winkel want de hele Kattine stond vol met spullen. Wat een uitzoekerij is me dat zeg. Vrijwilligster Kiki is ziek maar Anja was wel van de partij dus die deed de meeste dierenunits. Jan deed de boodschappen en reed ook nog eens om mijn medicijnen zodat ik door kon gaan met opruimen. Grotendeels gelukt en morgen is er weer een dag... Nog een paar foto's maken voor de laatste veilingitems want de veiling sluit morgen!

 

Even aanklikken en lid worden om mee te bieden  https://www.facebook.com/groups/494659250698078/

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Ria Barnhoorn | Antwoord 01.02.2019 23.21

wat een geweldige foto met Rosalie helemaal opgenomen in de roedel

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

21.09 | 19:18

Dat is ook fraai: egocentrische mensen. Geen goed voorteken. Maar goed dat Koka daar niet blijft.

...
21.09 | 18:55

Ja natuurlijk weet ik dat. Friemel is nog steeds heel erg bang. Gaat wel ietsjes beter maar heeft nog een lange weg te gaan. Hij mag blijven waar hij is.

...
21.09 | 15:09

hoi Els,
ik hoorde van Nique dat Friemel/Teun naar een ander opvangadres is, weet jij hoe het gaat met hem?

...
19.09 | 16:10

Ik moet er ook om huilen! Gelukkig is ze nu bij jullie.

...
Je vindt deze pagina leuk