Dagboek van Els

Wat een dag....

Vanochtend Diva weggebracht voor sterilisatie. Arme dier werd direct na het slaapprikje beroerd, overgeven en dat terwijl er niets in haar lijfje zat. Poes Kitty heeft een dwarse tand. Sofie wil afwachten of die er vanzelf uitkomt want anders moet de dame een roesje, ze laat zich niet zomaar behandelen. Gezien haar (over)gewicht is dat niet zonder risico dus we wachten het heel even af omdat ze er zelf totaal geen last van lijkt te ondervinden. Tussen de middag arriveerde de grote herder met huidproblemen. Niels verhuisde weer naar een hondenunit, weliswaar nog steeds met shirt en kraag. Hond Joe is uit logeren om te kijken hoe hij zich onder normale maatschappelijke 'druk' gedraagt. Diva werd weer opgehaald en is nu aan het bijkomen. De grote herder is nog niet op zijn gemak en wil graag menselijke gezelschap. Buffy kan heel slecht lopen want die heeft teveel gedaan vanwege alle drukte op het erf. Ik heb nog een 'te bellen lijstje' liggen. We barsten van de honger dus er moet gekookt worden dus ik ga me nu even in drieën delen want dat is nodig :)

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

17.02 | 22:17

Wat geweldig van die man!

...
17.02 | 17:18

Wat een verháál van die N.Z. meneer. Ik hoop dat hij het de familie heel erg moeilijk gaat maken. Wel heel fijn dat hij hem, uiteindelijk gevonden heeft.

...
17.02 | 16:41

Ik heb net wat besteld (NAv de veiling) mezelf (ja uhhh alleen mannengeurtje🤪) zijn wat weinig items voor mannen te koop; anders koop ik nog wat

...
16.02 | 07:16

Voor Sjaantje stamp ik de pillen tot poeder en knijp dat dan door de zachte
(69 ct Lidl) leverworst. Daar balletjes van draaien. En daar vliegt ze altijd in.

...
Je vindt deze pagina leuk