Dagboek van Els

Update

Gisteren was Jan dus naar een uitvaart in Bemmel. Ik deed de dieren en dan ben ik helemaal in mijn hum. Bab kwam langs om Niels uit te laten want die is voor mijn enkel nog wel wat sterk. Diva had het nogal begaaid in de Kattine en in de dierenhuisjes vond ik vooral bladeren. Vandaag foto's gemaakt van Niels, hij is absoluut klaar voor zijn altijd thuis-huis. Zo'n leuke hond! Vanochtend eerst Claudetje helemaal geborsteld, alle kleine klitjes eruit, nageltjes geknipt en haar daarna natuurlijk schandalig verwend. Aanloopkatje gevangen om dinsdag te laten neutraliseren en verder natuurlijk de zorg voor Diva die we nu vaak in huis hebben om ook haar kennis te laten maken met het huiselijk leven en om te trachten om haar ooit zindelijk te krijgen. En dat is een opgave hoor. Gisteren had zij in haar rompertje gepoept, alles onder en daar blijft ze net zo vrolijk onder. Haar kontje wassen vond ze minder! Ook als ze hier binnen is, waar de deur altijd openstaat schroomt ze niet om vlak voor je voeten haar behoefte te doen. Oppakken en buitenzetten doet haar vergeten wat ze nu eigenlijk wilde doen en na een kwartiertje 'bewaking' in de stromende regen gaan we dan weer maar naar binnen waarna ze zich opeens herinnert dat ze moest plassen of poepen. Dus mijn pogingen zijn tot op heden nog niet erg vruchtbaar. Zojuist het hele huis gestofzuigd in het gezelschap van de bange meute dus dan sneuvelt er wel het één en ander aan huisraad omdat ze alle kanten opvliegen behalve de goede kant. Maar ze moeten toch ooit wennen aan dat loeiende ding. Nu mag ik aan het werk voor mijn buitenshuisbaas, dus hopen dat al mijn huisgenoten nu toch even de rust weten te bewaren..

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 21:55

Mariëlle is in hele goede handen; ik wil Sofie wel een keer ontmoeten op een evenement oid; zal ik een lekker broodje voor jaar bakken!

...
03.06 | 22:48

ik heb vorige week via contact een bericht gestuurd en dat dit de door mijn gezochte hond zou kunnen zijn

...
03.06 | 15:33

Hoi El wat een hoopje ellende die zou ik graag op me nemen ik heb zelf pas mijn Friesestabij Labrador moeten laten inslapen met 14 en een half jaar

...
03.06 | 15:07

Ik ben smoor op Jolly.. Zou haar graag adopteren

...
Je vindt deze pagina leuk