Dagboek van Els

Update

Dit plaatje is hier zeker van toepassing. Alle voormalige broodfokhondjes hebben besloten dat hun toch al moeizame zindelijkheidstraining nu even van de baan is. Dus inderdaad: shit behind the sofa en op nog veel meer plaatsen! Niet leuk maar ik kan het ze niet echt kwalijk nemen. Ze hebben lang genoeg onder slechte omstandigheden moeten overleven en de warme kachel, droge voetjes zijn op dit moment gewoonweg te aantrekkelijk.

 

We hebben KPN digitenne, de KPN had in en brief laten weten dat de ontvangstkastjes omgeruild moesten worden. Gedaan. Instructies gevolgd en de televisies deden het ook met de nieuwe kastjes. Dat verwonderde mij al enigzins. Zoals beloofd, het verliep geruisloos. Sinds maandagnacht 00.00 uur de televisies op zwart... Dus dat is wel heel erg geruisloos, het ontbreekt ons totaal aan beeld en geluid. Bellen met KPN levert nauwelijks info op. Storing aan de ontvangstmast. 'Geen idee wanneer het wordt opgelost, ik hoop voor u nog voor het weekend anders zal het daarna worden'. De nieuwe frequentie werkt dus niet, maar je kunt/mag toch niet verkopen wat je niet kunt leveren? Ik stoor me er nogal aan!

 

Morgen ga ik met Boris richting Zeist, naar een natuurgeneeskunde kliniek. Zijn dure jongens daar maar wellicht kunnen ze uitsluitsel geven of Boris geholpen kan worden door acapunctuur. Onze Boris is het in ieder geval meer dan waard om alle opties die er zijn na te gaan.

 

Verder zijn we aan het proberen te regelen dat alle voormalige broodfokhonden in het weekend van 23 en 24 maart geneutraliseerd kunnen worden. We hopen dat een aantal eindejaarsstudenten diergeneeskunde in een gelegenheidskliniek te Eindhoven deze operaties uit willen en mogen voeren. Er zijn er inmiddels natuurlijk al een heel stel 'geholpen' maar voor het restant zou het welkom zijn. Maar, het moet allemaal nog wel definitief worden. We gaan ervoor... 

 

De toestand van Nina, de hond zonder ogen, is zorgelijk. Het lijkt alsof een bloeding de plotselinge doofheid teweeg heeft gebracht en dat geval is het afwachten of het zich nog zal herstellen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 15.03.2019 17.22

Er zou eerst, onder narcose, uitgebreid onderzoek moeten komen. Met haar medische geschiedenis is dat al geen goed plan.
Ze lijkt nog een blij hondje te zijn.

Judith 15.03.2019 17.25

Als ze doof blijft aan 1 kant zal ze dat ook beter kunnen handelen op den duur denk ik. Als ze maar gelukkig is dan ben ik het ook! Af en toe wat meer bijsturen

rentia | Antwoord 14.03.2019 23.31

Judith, een implantaat zou ik toch 2 x over nadenken. Zoveel belasting met onzeker resultaat. Mij is verteld dat ook dit niet voor mij gaat werken.

Judith | Antwoord 14.03.2019 17.44

Stoere Jelle doet het 'on the sofa' en 'in the car!' En je weet dat er bij hem ongeveer paardenhopen uit komen.

rentia | Antwoord 14.03.2019 14.26

ik ben ook aan een oor plotseling doof geworden en is gekomen door een stolseltje. Onherstelbaar en een hoorapp werkt niet. Misschien ook bij Nina het geval.

Judith 14.03.2019 17.43

Kan best Rentia. Een heel kleine optie is een implantaat. Maar het is helemaal niet zeker of dat werkt voor haar.Zou ze eerst naar Utrecht moeten.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

13.09 | 08:12

Wat fijn dat de pup een plek heeft en dan ook nog binnen het zicht van Martijn.
En dan het oudere kereltje ook al een plek. Zo moet je het hebben hè?

...
12.09 | 06:37

Wat een sneu, maar schattig hondje. Maar ze zijn stuk voor stuk erg leuk en lief.
Arme dieren toch weer. Maar uiteindelijk hebben ze wel weer geluk gehad.

...
10.09 | 12:15

Zojuist een donatie gedaan, de dieren hebben het nodig en bij jullie gaat het geld ook echt naar de dieren toe.

...
10.09 | 10:48

Ook bij jullie is vol gewoon vol. Er zijn gewoon te weinig plekken en mensen om al die stumperds kwijt te kunnen. Zwaar klote.

...
Je vindt deze pagina leuk