Dagboek van Els

Update

Vanochtend met Rosalie en dove Alissa naar Sofie voor sterilisatie. Helaas kon Alissa onverrichter zake mee terug naar huis. Hartritmestoornissen waardoor de narcose te riskant zou zijn. Naast sterilisatie is gebitsbehandeling voor haar erg belangrijk, slecht gebit is slecht voor het hart. Ook heeft ze een cherry eye wat ook operatief ingrijpen vereist. Nu op de bèta blokkers en over 14 dagen het hartje nog eens bekijken. Rosalie heeft de ingreep goed doorstaan. Toen ik haar ophaalde nam ik poes Liesbeth even mee omdat die wel iets verbetering vertoont maar nog niet zelfstandig kan staan. Morgen mag ze zo nodig nog een injectie. 

 

Later ben ik nog even lekker buiten bezig geweest in het gezelschap van onlangs geopereerde Marcha. Ik heb nog een papierwinkel inzake paspoorten afgewerkt en een aantal poststukken gereed gemaakt voor verzending. Er is nog veel meer te melden maar mijn eren wacht al iets te lang. De rest komt dus morgen...

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.07 | 20:54

Wat een rare mensen heb je toch zeg. Ik hoop dat die mevrouw geen dier meer krijgt, maar dat zal ijdele hoop zijn.

...
05.07 | 17:16

Het lijkt of ze gelukkig niet zo'n mal plat kopje heeft waar die hondjes zo'n pijn door kunnen lijden. Inderdaad, slimme meid haha.

...
03.07 | 17:46

Ja, het wordt steeds gekker. Mensen worden toch goed geïnformeerd voordat
er een dier geplaatst wordt. Ik hoop dat deze krankjoreme figuur goed aangepakt
wordt.

...
02.07 | 22:36

Wat een toestand: een hond weg geven? Hij hoort dan terug bij jullie te komen?
Sterkte met de pup!

...
Je vindt deze pagina leuk