Dagboek van Els

Update

Vanochtend met Rosalie en dove Alissa naar Sofie voor sterilisatie. Helaas kon Alissa onverrichter zake mee terug naar huis. Hartritmestoornissen waardoor de narcose te riskant zou zijn. Naast sterilisatie is gebitsbehandeling voor haar erg belangrijk, slecht gebit is slecht voor het hart. Ook heeft ze een cherry eye wat ook operatief ingrijpen vereist. Nu op de bèta blokkers en over 14 dagen het hartje nog eens bekijken. Rosalie heeft de ingreep goed doorstaan. Toen ik haar ophaalde nam ik poes Liesbeth even mee omdat die wel iets verbetering vertoont maar nog niet zelfstandig kan staan. Morgen mag ze zo nodig nog een injectie. 

 

Later ben ik nog even lekker buiten bezig geweest in het gezelschap van onlangs geopereerde Marcha. Ik heb nog een papierwinkel inzake paspoorten afgewerkt en een aantal poststukken gereed gemaakt voor verzending. Er is nog veel meer te melden maar mijn eren wacht al iets te lang. De rest komt dus morgen...

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Vandaag | 10:09

Rust zacht lieve Sofietje en veel sterkte voor de betrokkenen.
Wat een ontzettend verdrietig bericht.

...
19.05 | 17:15

Fijn dat Sofietje nog een mooie tijd gehad heeft maar triest dat het niet langer heeft mogen duren. Heel veel sterkte.

...
19.05 | 17:07

Och Nique, wat een vreselijk triest bericht van Sofietje. Ik hoop dat de mooie tijd die ze bij jou heeft mogen hebben een troost voor je kan zijn.

...
19.05 | 15:59

Jammer dat Sofie het ondanks alle goed zorgen niet heeft gered. Sterkte toegewenst met dit verlies.

...
Je vindt deze pagina leuk