Dagboek van Els

Update

Vanochtend met Rosalie en dove Alissa naar Sofie voor sterilisatie. Helaas kon Alissa onverrichter zake mee terug naar huis. Hartritmestoornissen waardoor de narcose te riskant zou zijn. Naast sterilisatie is gebitsbehandeling voor haar erg belangrijk, slecht gebit is slecht voor het hart. Ook heeft ze een cherry eye wat ook operatief ingrijpen vereist. Nu op de bèta blokkers en over 14 dagen het hartje nog eens bekijken. Rosalie heeft de ingreep goed doorstaan. Toen ik haar ophaalde nam ik poes Liesbeth even mee omdat die wel iets verbetering vertoont maar nog niet zelfstandig kan staan. Morgen mag ze zo nodig nog een injectie. 

 

Later ben ik nog even lekker buiten bezig geweest in het gezelschap van onlangs geopereerde Marcha. Ik heb nog een papierwinkel inzake paspoorten afgewerkt en een aantal poststukken gereed gemaakt voor verzending. Er is nog veel meer te melden maar mijn eren wacht al iets te lang. De rest komt dus morgen...

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

01.06 | 22:29

Veel liefde voor de kleine meid en jullie!

...
01.06 | 10:48

Wat ziet dit beestje er slecht uit, wat een leed heeft zij mee gemaakt. Gelukkig is zij nu bij jullie. Wat bezield iemand om een dier zo te verwaarlozen.

...
01.06 | 07:55

Er kan nog meer bij hè?

...
30.05 | 08:38

Ze lijkt er precies op, of wel, het hondje op het kussen lijkt precies op Claudetje.

...
Je vindt deze pagina leuk