Dagboek van Els

Update

Gisteren de hele dag gedaan waar we het eigenlijk allemaal voor doen: mezelf met de dieren bezig gehouden. De herderin speelt, ondanks dat ze soms nog wel eens omvalt, met balletjes. Verder belooft ze ons met haar typische herderkarakter nu al eeuwige trouw, over veerkracht gesproken!

 

Mouse, het bijtende hondje, gaat met grote sprongen vooruit. Gisteren op de binnenplaats het kenneltje weggezet om langzaam aan te wennen aan de leden van de 'kleine hondjes' roedel. Later in de middag hem al bij een aantal hondjes laten lopen, met een balletje gespeeld en geen enkele neiging tot ontsnappen vertoond. Knappe Mouse! Volgens de dame die hem hier bracht kon hij niet met andere honden, moeilijk met mensen en mannen in het bijzonder. Nu hebben wij al vaker wonderlijke omslagen meegemaakt maar de 'klappende kaken' van Mouse zijn wel erg snel tot (bijna) stilstand gekomen. Bovendien is hij dol op Jan en dat is toch echt een man.

 

De moeder van de pup is een beetje ziek. Gelukkig verblijven moeder en pup in de opvang bij Martijn die nu geen andere dieren in huis heeft. Het kan een koutje zijn vanwege de omstandigheden waar ze uitkomt of kennelhoest. Maar geen zorgen: er wordt heel erg goed voor haar gezorgd. Dankjewel Martijn!

 

Het kleine Chihuahua dametje verblijft in de opvang bij Patrick en Charlotte. Ze is een beetje bang maar tegelijk ook nieuwsgierig én ontzettend lief. Deze week even controleren of ze verder ook in orde is, echo maken van de buik geeft duidelijkheid betreffende cyclus en zekerheid over eventuele dracht.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Saskia Wubkes | Antwoord 11.06.2019 14.07

Wat een geweldig Herdermeisje! Lieve trouwe oogjes!!!

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

12.06 | 17:45

Ik maak morgen gelijk even wat geld over voor Gerard hoor Els.
Er komen binnenkort ook weer veilingspulletjes jullie kant op.

...
12.06 | 17:44

Alles wat geld gaat kosten heet dan lijden.Hoop niet dat haar eigen honden wat gaan mankeren want dan worden ze waarschijnlijk direct 'uit hun lijden' geholpen

...
11.06 | 14:07

Wat een geweldig Herdermeisje! Lieve trouwe oogjes!!!

...
10.06 | 19:34

Knappe Mous, knappe Kees, knappe Jan en niet te vergeten....knappe Bab die
Mousje veel hulp heeft geboden om nu al zover te zijn.

...
Je vindt deze pagina leuk