Dagboek van Els

Update

Klakkeloos geschreven/gesproken commentaren doen me over het algemeen niet zoveel. Ik moet aan het einde van de dag de dieren recht in de ogen kunnen kijken, de rest is 'bijzaak'. Bovendien bestaat het leven heden ten dagen grotendeels uit een bataljon lieden die middels facebook überhaupt commentaar leveren, ongeacht waarop of waaarover. Mijn rug is breed en dat heeft zijn voordelen. Maar maandag schreef ik een stukje over Gerard en vroeg om een steentje bij te dragen aan het hem op poten zetten. Zet er iemand onder: Dit gaat me zo vreselijk aan het hart vooral omdat ik zelf eigenaar ben van 3 geweldige honden. Maar waarom zou je deze lieverd zo laten lijden??

Dit is niets anders dan een verkapte ter doodveroordeling afkomstig van iemand die de hond, noch zijn levensvreugde kent. En ik werd hels, verbolgen en verdrietig tegelijk. Gerard laten doden zou een uiting zijn van er geen geld, tijd of moeite aan willen besteden. Niets meer, niets minder! Om een jonge, gelukkige hond die nog kansen heeft te laten doden moet je niet bij Dier en Project zijn. Zo, dat moest ik even kwijt!

 

Verder bouwen Jan en Patrick als razende aan de nieuwe unit. Het werk vordert gestaag en het lijkt er heel mooi uit te gaan zien. Miranda en Jeanet deden de dierenkamertjes en ik heb met behulp van heel veel pijnstillers héél veel uitgezocht en opgeruimd. Echt heel veel. Zelfs zodanig dat we weer bijna normale toegang hebben tot de logeerkamer en de gang niet langer een uitdagende hindernisbaan richting de overige vertrekken vormt. Er gloort een sprankje hoop aan de horizon want aanstaande vrijdag komt er een afvalcontainer die hier alle troep afvoert... Hieperdepiep hoera!

 

Jolanda wandelde met Joe. Ze heeft een nieuwe veiling gestart. Blij mee want wat een onkosten hebben we weer aan de pantalon hangen. Morgen weer twee hondjes ophalen. Mopshondjes waarvan de knietjes niet mooi aansluiten, dus onverkoopbaar waardoor de dood dreigde.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 12.06.2019 17.45

Ik maak morgen gelijk even wat geld over voor Gerard hoor Els.
Er komen binnenkort ook weer veilingspulletjes jullie kant op.

Judith | Antwoord 12.06.2019 17.44

Alles wat geld gaat kosten heet dan lijden.Hoop niet dat haar eigen honden wat gaan mankeren want dan worden ze waarschijnlijk direct 'uit hun lijden' geholpen

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

27.05 | 08:02

Dat is dan gelukkig weer een heel erg goed bericht.

...
26.05 | 17:41

Het gaat goed met Dotje, ze houdt van wandelen en maakte kennis met de honden uit de buurt

...
26.05 | 07:20

Ik wil best meedenken

...
25.05 | 13:04

En dan zit ik, bij dit bericht, nog eens flink te janken. Als ieders tranen haar terug konden brengen dan was dat beslist al gebeurd.

...
Je vindt deze pagina leuk