Dagboek van Els

Venna overleden...

Ze was al een tijdje aan de sukkel met onduidelijke kwalen. Maar steeds opnieuw wist dierenarts Sofie haar er weer bovenop te helpen. Maandagavond gaf ze een aantal keren over en dat deed ons besluiten om haar dinsdagochtend mee te nemen naar Sofie omdat we er toch heen moesten. Het leek immers niets urgents. Dinsdagochtend was raadselachtig. Het ene moment leek ze stervende, het andere moment leek er weer weinig aan de hand. Dus met piepende banden naar Sofie. Daar aangekomen bleek ze ondertemperatuur te hebben en kans op uitdroging. Bloed afgenomen en aan het infuus. Daarna viel ze van de ene epileptische aanval in de andere. Laat in de middag kreeg ze er één waar ze niet meer uitkwam, ze raakte in een soort shock en konden we niet anders beslissen dan haar te laten vertrekken! Die hadden we totaal niet aan zien komen!

 

Het is bizar, nooit meer natvoer én brokken door heel de keuken. Eén van de liefste katten van de wereld maar die zich nooit liet dragen. Nooit meer een Venna die zich altijd via de 'verkeerde' kant van de bank met de nagels een weg naar boven werkte. Nooit meer zal het het eerste glas van de visite nog het mikpunt zijn van onze Venna. Geen vazen meer die door haar toedoen sneuvelen. Geen Venna-slaapjes op de meest idiote plaatsen. Geen Venna meer die al onze honden zo duidelijk wist te maken dat er met katten niet te spotten valt! Dus heel ongewoon: nooit meer Venna.... Slaap wel hele bijzondere poezendame, we zullen al jouw fratsen erg missen.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Saskia Wubkes | Antwoord 19.06.2019 14.10

Rust zacht lieve Venna.
Sterkte voor alle betrokkenen.

Bab | Antwoord 19.06.2019 12.24

Schrik.......Lieve Venna slaap zacht.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

27.05 | 08:02

Dat is dan gelukkig weer een heel erg goed bericht.

...
26.05 | 17:41

Het gaat goed met Dotje, ze houdt van wandelen en maakte kennis met de honden uit de buurt

...
26.05 | 07:20

Ik wil best meedenken

...
25.05 | 13:04

En dan zit ik, bij dit bericht, nog eens flink te janken. Als ieders tranen haar terug konden brengen dan was dat beslist al gebeurd.

...
Je vindt deze pagina leuk