Dagboek van Els

Venna overleden...

Ze was al een tijdje aan de sukkel met onduidelijke kwalen. Maar steeds opnieuw wist dierenarts Sofie haar er weer bovenop te helpen. Maandagavond gaf ze een aantal keren over en dat deed ons besluiten om haar dinsdagochtend mee te nemen naar Sofie omdat we er toch heen moesten. Het leek immers niets urgents. Dinsdagochtend was raadselachtig. Het ene moment leek ze stervende, het andere moment leek er weer weinig aan de hand. Dus met piepende banden naar Sofie. Daar aangekomen bleek ze ondertemperatuur te hebben en kans op uitdroging. Bloed afgenomen en aan het infuus. Daarna viel ze van de ene epileptische aanval in de andere. Laat in de middag kreeg ze er één waar ze niet meer uitkwam, ze raakte in een soort shock en konden we niet anders beslissen dan haar te laten vertrekken! Die hadden we totaal niet aan zien komen!

 

Het is bizar, nooit meer natvoer én brokken door heel de keuken. Eén van de liefste katten van de wereld maar die zich nooit liet dragen. Nooit meer een Venna die zich altijd via de 'verkeerde' kant van de bank met de nagels een weg naar boven werkte. Nooit meer zal het het eerste glas van de visite nog het mikpunt zijn van onze Venna. Geen vazen meer die door haar toedoen sneuvelen. Geen Venna-slaapjes op de meest idiote plaatsen. Geen Venna meer die al onze honden zo duidelijk wist te maken dat er met katten niet te spotten valt! Dus heel ongewoon: nooit meer Venna.... Slaap wel hele bijzondere poezendame, we zullen al jouw fratsen erg missen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Saskia Wubkes | Antwoord 19.06.2019 14.10

Rust zacht lieve Venna.
Sterkte voor alle betrokkenen.

Bab | Antwoord 19.06.2019 12.24

Schrik.......Lieve Venna slaap zacht.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

06.11 | 16:44

Judith, heel fijn dat je Nina nog zo een fantastische tijd hebt gegeven. Heel veel sterkte met dit enorme verlies

...
05.11 | 17:51

Zoveel respect voor Judith! En ook al kon Nina niet langer leven ze heeft vast en zeker gevoeld dat Judith tot de laatste stap bij haar was.❤️

...
05.11 | 12:33

Judith je hebt Nina wel een hele fijne gegeven, maar afscheid nemen, went nooit. Heel veel sterkte.

...
04.11 | 16:41

Geweldig dat positieve nieuws over de donaties voor Wally. Kunnen jullie weer energie uit halen, want vervelende dingen komen en gaan ook altijd.

...
Je vindt deze pagina leuk