Dagboek van Els

Update

Vanochtend een hulpvraag voor een wat ouder blauw Frans bulldogje. Loopt kreupel want is recent in een gevecht verwikkeld geraakt zonder eerlijke kansen, zijn tegenstander was een Kaukaas. Natuurlijk gaan we proberen iets voor hem te kunnen betekenen.

 

Verder hebben we hier het ene hondenfeestje na het andere. Vanochtend heeft één van ons niet goed opgelet en liep de hele 'bende' opeens vrolijk door elkaar... Scot, Diva, Marcha, Gerard en Philip... Leuk om te weten dat het allemaal samen gaat! Nu doet Jan buiten de kattenbakken en zijn 'poeprondje' in het gezelschap van Mousse die zich dus temidden van Marcha, Scot en Diva bevindt. Moet ook goed gaan komen want we denken dat dat Mousse zijn gedroomde relatief vrije leventje is... Als u het niet heel erg vindt ga ik dus nu weer verder genieten van de verdraagzaamheid onder onze viervoeters.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

18.01 | 07:12

Er is er één járig hoera hoera.... Jan, hartelijk gefeliciteerd en nog heel veel goede jaren gewenst.

...
15.01 | 21:21

Dat zal inderdaad niet makkelijk zijn. Je hebt samen zo veel mee gemaakt en een eenheid geworden. Heel mooi, maar het gemis zal intens pijnlijk zijn. Sterkte!

...
15.01 | 19:56

John, heel veel dank voor de mooie jaren die je Zorro nog gegeven hebt. Je bent er een uit duizenden! Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

...
15.01 | 18:42

Als de dag van toen... Negen jaar, alsof het gisteren was! Sterkte John, van begin af aan gevolgd. Sluit me bij Els aan, je bent een kanjer

...
Je vindt deze pagina leuk