Dagboek van Els

Update

En dan opeens verloopt de vrijdag heel anders dan gepland. Gerard had een poosje geleden ontstekingen op het regenboogvlies in beide ogen. De nabehandeling duurde voort en ik had eerder deze week al een keertje gebeld met de assistente van de oogspecialist. We besloten het druppelen wat af te bouwen maar het zalven met gel nog voort te zetten. Maar gisterochtend zagen zijn ogen er opeens erg naar uit. Bij nadere inspectie leken de ogen zelf redelijk oké maar er omheen niet. Naar de kliniek in Breda gebeld. We mochten m 13.00 uur komen. Katrien en Corina waren hier dus gevraagd of het mogelijk was dat ze even de honneurs waarnamen en zorgen dat we op tijd weer terug waren omdat Jan om 15.00 uur bij de huisarts moest zijn.

 

Gerard maakt geen traanvocht aan, ogen zelf, dus hoornvlies, godzijdank nog in orde. Spoelen, druppelen, nog met iets anders druppelen en zalven... Dagtaak én maandsalaris want één van de mini-tubes kost al bijna 40 euro. Maar gelukkig ziet het er nu al rustiger uit. Laat in de middag kwamen vrienden van ons nog even langs. En in de avonduren kwam er nog een hond binnen. Daarover later meer maar het leven in de Dennestraat is nooit zonder verrassingen. Leuke en minder leuke...

 

Charlotte ging gisteren nog even met de mopjes naar de dierenarts. Morgen bezoekt zij hun aspirant adoptanten en als alles oké is kunnen ze deze week nog verhuizen.

 

Vandaag is een dag van opruimen. Er werden goederen geleverd en die moeten een plaatsje krijgen. Het restant BBQ benodigdheden staat nog onder de tent en we moeten knuffelen met al onze 'gasten in de herberg'. En vergeet het zalven en het oefenen met de braches niet!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Bab | Antwoord 10.08.2019 12.44

Kaarsjes gaan weer in de overuren.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.07 | 20:54

Wat een rare mensen heb je toch zeg. Ik hoop dat die mevrouw geen dier meer krijgt, maar dat zal ijdele hoop zijn.

...
05.07 | 17:16

Het lijkt of ze gelukkig niet zo'n mal plat kopje heeft waar die hondjes zo'n pijn door kunnen lijden. Inderdaad, slimme meid haha.

...
03.07 | 17:46

Ja, het wordt steeds gekker. Mensen worden toch goed geïnformeerd voordat
er een dier geplaatst wordt. Ik hoop dat deze krankjoreme figuur goed aangepakt
wordt.

...
02.07 | 22:36

Wat een toestand: een hond weg geven? Hij hoort dan terug bij jullie te komen?
Sterkte met de pup!

...
Je vindt deze pagina leuk