Dagboek van Els

Update

En dan opeens verloopt de vrijdag heel anders dan gepland. Gerard had een poosje geleden ontstekingen op het regenboogvlies in beide ogen. De nabehandeling duurde voort en ik had eerder deze week al een keertje gebeld met de assistente van de oogspecialist. We besloten het druppelen wat af te bouwen maar het zalven met gel nog voort te zetten. Maar gisterochtend zagen zijn ogen er opeens erg naar uit. Bij nadere inspectie leken de ogen zelf redelijk oké maar er omheen niet. Naar de kliniek in Breda gebeld. We mochten m 13.00 uur komen. Katrien en Corina waren hier dus gevraagd of het mogelijk was dat ze even de honneurs waarnamen en zorgen dat we op tijd weer terug waren omdat Jan om 15.00 uur bij de huisarts moest zijn.

 

Gerard maakt geen traanvocht aan, ogen zelf, dus hoornvlies, godzijdank nog in orde. Spoelen, druppelen, nog met iets anders druppelen en zalven... Dagtaak én maandsalaris want één van de mini-tubes kost al bijna 40 euro. Maar gelukkig ziet het er nu al rustiger uit. Laat in de middag kwamen vrienden van ons nog even langs. En in de avonduren kwam er nog een hond binnen. Daarover later meer maar het leven in de Dennestraat is nooit zonder verrassingen. Leuke en minder leuke...

 

Charlotte ging gisteren nog even met de mopjes naar de dierenarts. Morgen bezoekt zij hun aspirant adoptanten en als alles oké is kunnen ze deze week nog verhuizen.

 

Vandaag is een dag van opruimen. Er werden goederen geleverd en die moeten een plaatsje krijgen. Het restant BBQ benodigdheden staat nog onder de tent en we moeten knuffelen met al onze 'gasten in de herberg'. En vergeet het zalven en het oefenen met de braches niet!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Bab | Antwoord 10.08.2019 12.44

Kaarsjes gaan weer in de overuren.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

16.10 | 08:00

Wat bezielt ons toch ook om honden zo te fokken dat ze er ziek van worden?
Huidplooien, platten neuzen, vechthonden. Verderfelijke soort hoor, de mens!

...
16.10 | 07:58

Weer een rotbeslissing nemen. Hoewel ik daar gelijk al aan heb gedacht toen het gedonder met zijn ogen begon. Maar het is wel een akelige ingreep.

...
14.10 | 07:53

Hij ziet er nu gelukkig wel erg tevreden uit. En wat kleurt hij mooi bij het meubilair haha.
Toch nog wat goed nieuws in deze beroerde dagen

...
10.10 | 18:31

Sterkte!!!!!

...
Je vindt deze pagina leuk