Dagboek van Els

Update

Door wederom een computerstoring nu even een update vanaf de mobiele telefoon van Jan. Daar ben ik niet heel goed maar ik doe een dappere poging. Ik haalde vanochtend een voormalig dekreutje op, Frans bulldogje. Blauw van kleur en ongeveer 4 jaar jong. De handelaar/fokker heeft besloten om gehoor te geven aan de richtlijnen niet meer te fokken met de té platte smoelen. En dat moeten wij waarderen! Ook dat hij het hondje na bewezen diensten nog een mooie toekomst gunt.

 

Jeanet en Gerrit hebben gisteren in de nieuwe unit geverfd. Was toch nog een hele klus die Jeanet vandaag heeft afgemaakt. Ziet er echt héél erg mooi uit. Jammer dat we tot 3 september op het zeil moeten wachten maar met een paar vloerkleden erin kunnen we het wel tijdelijk in gebruik nemen. 

 

Gerard had vanmiddag een beetje bloed van de braches aan zijn voorpoot. Ik vrees dat ik ze niet zorgvuldig genoeg had aangedaan. Dat mag niet meer gebeuren. Morgenochtend komen er nog 5 honden van uit de intensieve fokkerij naar hier. Ik hou u op de hoogte, desnoods op deze manier. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

17.02 | 22:17

Wat geweldig van die man!

...
17.02 | 17:18

Wat een verháál van die N.Z. meneer. Ik hoop dat hij het de familie heel erg moeilijk gaat maken. Wel heel fijn dat hij hem, uiteindelijk gevonden heeft.

...
17.02 | 16:41

Ik heb net wat besteld (NAv de veiling) mezelf (ja uhhh alleen mannengeurtje🤪) zijn wat weinig items voor mannen te koop; anders koop ik nog wat

...
16.02 | 07:16

Voor Sjaantje stamp ik de pillen tot poeder en knijp dat dan door de zachte
(69 ct Lidl) leverworst. Daar balletjes van draaien. En daar vliegt ze altijd in.

...
Je vindt deze pagina leuk