Dagboek van Els

Update

Door wederom een computerstoring nu even een update vanaf de mobiele telefoon van Jan. Daar ben ik niet heel goed maar ik doe een dappere poging. Ik haalde vanochtend een voormalig dekreutje op, Frans bulldogje. Blauw van kleur en ongeveer 4 jaar jong. De handelaar/fokker heeft besloten om gehoor te geven aan de richtlijnen niet meer te fokken met de té platte smoelen. En dat moeten wij waarderen! Ook dat hij het hondje na bewezen diensten nog een mooie toekomst gunt.

 

Jeanet en Gerrit hebben gisteren in de nieuwe unit geverfd. Was toch nog een hele klus die Jeanet vandaag heeft afgemaakt. Ziet er echt héél erg mooi uit. Jammer dat we tot 3 september op het zeil moeten wachten maar met een paar vloerkleden erin kunnen we het wel tijdelijk in gebruik nemen. 

 

Gerard had vanmiddag een beetje bloed van de braches aan zijn voorpoot. Ik vrees dat ik ze niet zorgvuldig genoeg had aangedaan. Dat mag niet meer gebeuren. Morgenochtend komen er nog 5 honden van uit de intensieve fokkerij naar hier. Ik hou u op de hoogte, desnoods op deze manier. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

21.09 | 19:18

Dat is ook fraai: egocentrische mensen. Geen goed voorteken. Maar goed dat Koka daar niet blijft.

...
21.09 | 18:55

Ja natuurlijk weet ik dat. Friemel is nog steeds heel erg bang. Gaat wel ietsjes beter maar heeft nog een lange weg te gaan. Hij mag blijven waar hij is.

...
21.09 | 15:09

hoi Els,
ik hoorde van Nique dat Friemel/Teun naar een ander opvangadres is, weet jij hoe het gaat met hem?

...
19.09 | 16:10

Ik moet er ook om huilen! Gelukkig is ze nu bij jullie.

...
Je vindt deze pagina leuk