Dagboek van Els

Update

Natuurlijk schort er nog van alles en nog wat aan. Er volgt nog een lang en ingewikkeld behandelplan maar we zijn vandaag maar eens begonnen met ook een beetje pret te maken. Gras onder de voetjes, bomen om te besnuffelen, mensen om te aaien, lekker én genoeg eten, pijnstilling om de pijn te verlichten... Liefje, mijn liefje, wat wil je nog meer?

 

Toen ik de hondjes wilde leren om via het hondentrappetje op het bed te klimmen voelde ik iets net onder mijn kaaklijn, in mijn nek. Uit reactie gaf ik er een klap op, bleek het een bij te zijn en die stak natuurlijk. Doet echt heel veel pijn en geeft ook veel hoofdpijn. Dus nu eerst maar eens even wat pijnstilling, ook wat eten en daarna weer verder. Ik probeer later op de avond nog een uitgebreidere update te plaatsen, anders wordt het morgen...

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

18.01 | 07:12

Er is er één járig hoera hoera.... Jan, hartelijk gefeliciteerd en nog heel veel goede jaren gewenst.

...
15.01 | 21:21

Dat zal inderdaad niet makkelijk zijn. Je hebt samen zo veel mee gemaakt en een eenheid geworden. Heel mooi, maar het gemis zal intens pijnlijk zijn. Sterkte!

...
15.01 | 19:56

John, heel veel dank voor de mooie jaren die je Zorro nog gegeven hebt. Je bent er een uit duizenden! Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

...
15.01 | 18:42

Als de dag van toen... Negen jaar, alsof het gisteren was! Sterkte John, van begin af aan gevolgd. Sluit me bij Els aan, je bent een kanjer

...
Je vindt deze pagina leuk