Dagboek van Els

Update

Op de foto ziet u één van de honden die we donderdag op mochten halen. Zij verblijft even in tijdelijke opvang en dat doet haar erg goed. Mijn wespensteek zorgt voor overlast! Slapeloze nacht, echt heel veel pijn en een opgezet gezicht. Vanochtend gebeld naar de huisartsenpost. Omdat het gisteren is gebeurd is het vandaag geen spoed meer en kan het wachten tot maandag. Maar als het zo blijft ga ik het morgen weer proberen.

 

Patrick heeft vanochtend een hondenluik in de nieuwe unit geplaatst. Al mijn verdere 'wilde' plannen voor vandaag vielen in duigen door de barstende hoofdpijn. Wel wat werk voor mijn buitenshuisbaas verricht. Gewandeld, een poging gedaan tot, met Lisa en Bultje. Met veel geduld geoefend om worst uit mijn hand aan te nemen zodat de medicatie nu iets handiger toe is te dienen. Hun huisje gdweild, hun huisje gedweild en hun huisje gedweild. Nee, dat is geen schrijffout maar heel frequent nodig. Vanochtend ook nog Claudetje goed geborsteld, nageltjes geknipt en haar daarna in de watjes gelegd. Mariëlle geborsteld.

 

Engelse Bulldog Wim vertrok vandaag naar zijn voor altijd thuis-huis. Echt heel tof voor Wim en voor zijn adoptanten maar wat zal pleeg Corina hem missen! De eerder zo uitgemergelde Bordeauxdog kwam even langs met zijn 'pleeg met optie op adoptie.' Nou, ik denk dat ze hem nu al voor geen goud meer wil missen. En wat ons betreft hoeft dat ook niet, hij had het niet beter kunnen treffen! Een hele lieve mevrouw heeft een doos vol prachtige, zelfgemaakte, unieke tassen afgegeven voor de verkoop ten bate van de dieren. Echt heel gaaf! Ik ga mezelf nu weer snel onderdompelen in de trekzalf en hopen dat het enig effect scoort.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

13.09 | 08:12

Wat fijn dat de pup een plek heeft en dan ook nog binnen het zicht van Martijn.
En dan het oudere kereltje ook al een plek. Zo moet je het hebben hè?

...
12.09 | 06:37

Wat een sneu, maar schattig hondje. Maar ze zijn stuk voor stuk erg leuk en lief.
Arme dieren toch weer. Maar uiteindelijk hebben ze wel weer geluk gehad.

...
10.09 | 12:15

Zojuist een donatie gedaan, de dieren hebben het nodig en bij jullie gaat het geld ook echt naar de dieren toe.

...
10.09 | 10:48

Ook bij jullie is vol gewoon vol. Er zijn gewoon te weinig plekken en mensen om al die stumperds kwijt te kunnen. Zwaar klote.

...
Je vindt deze pagina leuk