Dagboek van Els

Helpende handjes en tandjes gevraagd...

Inderdaad, we kunnen misschien wel alles zelf maar we hebben er de tijd domweg niet voor. Bovendien zijn er dingen die ik wel kan maar absoluut niet handig in ben. Dat heeft tot gevolg dat het wel lukt maar dat ik soms een halve dag zit te zweten op iets wat een ander in een kwartiertje zou fiksen. Op dit moment schiet dan het oefenen/wandelen met Gerard erbij in en dan baal ik als een stekker! De twee zwaar gehavende hondendametjes vergen enorm veel geduld, dat lukt me wel maar dan wachten er weer bergen met verplichtingen, krijg ik haast en dat werkt juist tegenover gesteld.

 

Dus even bij deze resumerend:

 

We zoeken iemand die zich over het opplakken en inleveren van de zegels van de Renske wil buigen (en likken). We voeren hier enorm veel Renske, de zegels moet opgeplakt worden aangeleverd op speciale daarvoor te downloaden spaarkaarten. Na inlevering/opsturen ontvangen we gratis Renske. Vroeger deed Nathalie dat maar die heeft ook hier de brui aangegeven. Nog even een extra voetnoot: dat lijkt misschien een onnozele bezigheid maar de gratis dozen Renske zijn voor ons eigenlijk onmisbaar!

 

We zoeken helpende en schilderende handen, poetsende doeken en vegende bezems...

 

Momenteel heeft de stichting te maken met iemand/een bedrijf die zijn financiele plichten tegenover de stichting niet nakomt. We geven het allemaal nog een paar dagen de tijd en dan gaan we over tot actie, harde actie zouden Koot en de Bie vroeger hebben geroepen want als de dieren lijden onder wanbetalers laten wij het er echt niet bij zitten. Ook daarvoor zoeken wij iemand die die taak op zich zou willen en kunnen nemen!

 

Ook zoeken we wandelaars, of mensen die daartoe een poging willen ondernemen met de honden die dat nog moeten leren. Ook mensen die graag borstelen zijn welkom! We hebben een aantal heerlijke 'tuttelhondjes' maar helaas geen tijd om te tuttelen.

 

Wat ook welkom zou zijn is wat opslagruimte. We hebben zoveel ruimte en toch komen we nog tekort...

 

Daarnaast zijn we op zoek naar de wat grotere hoofdprijzen voor de loterij op de open dag, maar ook bingo-prijzen voor een bingo ergens in de buurt van Dierendag! Iemand die daar leveranciers/winkels en dergelijke voor wil benaderen is van harte welkom!

 

Ach weet u, eigenlijk heeft iedereen wel een talent/gave en het moet al gek gaan willen we daar hier niets mee kunnen. Dus als u nu even een mailtje stuurt naar elsadams@xs4all.nl waarin u uw vaardigheden vermeld dan weten wij ze ongetwijfeld ergens in te delen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Adrienne | Antwoord 21.08.2019 21.02

Ik heb je oproep op mn facebook geplaatst. Wie weet, misschien levert het wat vrijwilligers op

Judith | Antwoord 20.08.2019 11.00

Vanochtend een nogal grote doos opgestuurd. Kan er morgen zijn. Voor de rest woon ik te ver weg. Had jullie anders graag geholpen.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

17.02 | 22:17

Wat geweldig van die man!

...
17.02 | 17:18

Wat een verháál van die N.Z. meneer. Ik hoop dat hij het de familie heel erg moeilijk gaat maken. Wel heel fijn dat hij hem, uiteindelijk gevonden heeft.

...
17.02 | 16:41

Ik heb net wat besteld (NAv de veiling) mezelf (ja uhhh alleen mannengeurtje🤪) zijn wat weinig items voor mannen te koop; anders koop ik nog wat

...
16.02 | 07:16

Voor Sjaantje stamp ik de pillen tot poeder en knijp dat dan door de zachte
(69 ct Lidl) leverworst. Daar balletjes van draaien. En daar vliegt ze altijd in.

...
Je vindt deze pagina leuk