Dagboek van Els

Update

Vanochtend wilde ik medicijnen voor hond Blond op halen bij Sofie. Omdat er belangstelling was voor Peter poes besloot ik hem mee te nemen voor een gezondheidcheck. In eerste instantie zag ik hem niet in het Marga-huis maar ik trof hem in de ren aan. Had de schat een dicht oog en was hij wat snotterig. Hij ging dus wel mee maar dat diende dus nu een ander doel. 

 

 

Uiteraard hadden we voor dat avontuur de hondjes al buiten gehad, ook het kleine bijtende monstertje. En daar waar ik eerder van plan was om hem een verblijf te geven waarin we hem voorlopig totaal met rust kunnen laten, deed de positieve verandering in zijn gedrag mij anders besluiten. Gisteren gilde hij nog als een speenvarken bij het oppakken en beet hij in het wilde weg naar alles binnen zijn comfortzone. Vanochtend was het nog geen eitje hoor maar zoveel beter/gemakkelijker dan gisteren. We gaan dus nog even verder op de eerder ingeslagen weg. .

 

Na mijn bezoek aan Sofie heb ik een uurtje gewerkt daarna buiten aan de slag met hulp van Gerard en Philip. Niet handig, wel gezellig. Tussentijds veel telefoontjes gepleegd. Daarna in huis aan de poets, wederom met hulp van Gerard en Philip. We hebben de afwas gedaan oftewel de borden afgelikt. De was gevouwen, zoveel mogelijk handdoeken gevierendeeld. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Vanavond uitgebreid gekookt, we waren er aan toe. 

 

Goed nieuws voor de pup. De overbuurvrouw van zijn pleeg Martijn is als een blok voor hem gevallen. Met andere woorden, de pup is gereserveerd! Het oudere reutje wat bij Jeanet in pleeg verbleef doet het fantastisch. Zelfs zo goed dat Jeanet nu al liet weten dat hij mag blijven. Geweldig!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 13.09.2019 08.12

Wat fijn dat de pup een plek heeft en dan ook nog binnen het zicht van Martijn.
En dan het oudere kereltje ook al een plek. Zo moet je het hebben hè?

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 21:55

Mariëlle is in hele goede handen; ik wil Sofie wel een keer ontmoeten op een evenement oid; zal ik een lekker broodje voor jaar bakken!

...
03.06 | 22:48

ik heb vorige week via contact een bericht gestuurd en dat dit de door mijn gezochte hond zou kunnen zijn

...
03.06 | 15:33

Hoi El wat een hoopje ellende die zou ik graag op me nemen ik heb zelf pas mijn Friesestabij Labrador moeten laten inslapen met 14 en een half jaar

...
03.06 | 15:07

Ik ben smoor op Jolly.. Zou haar graag adopteren

...
Je vindt deze pagina leuk