Dagboek van Els

Update

Vanochtend wilde ik medicijnen voor hond Blond op halen bij Sofie. Omdat er belangstelling was voor Peter poes besloot ik hem mee te nemen voor een gezondheidcheck. In eerste instantie zag ik hem niet in het Marga-huis maar ik trof hem in de ren aan. Had de schat een dicht oog en was hij wat snotterig. Hij ging dus wel mee maar dat diende dus nu een ander doel. 

 

 

Uiteraard hadden we voor dat avontuur de hondjes al buiten gehad, ook het kleine bijtende monstertje. En daar waar ik eerder van plan was om hem een verblijf te geven waarin we hem voorlopig totaal met rust kunnen laten, deed de positieve verandering in zijn gedrag mij anders besluiten. Gisteren gilde hij nog als een speenvarken bij het oppakken en beet hij in het wilde weg naar alles binnen zijn comfortzone. Vanochtend was het nog geen eitje hoor maar zoveel beter/gemakkelijker dan gisteren. We gaan dus nog even verder op de eerder ingeslagen weg. .

 

Na mijn bezoek aan Sofie heb ik een uurtje gewerkt daarna buiten aan de slag met hulp van Gerard en Philip. Niet handig, wel gezellig. Tussentijds veel telefoontjes gepleegd. Daarna in huis aan de poets, wederom met hulp van Gerard en Philip. We hebben de afwas gedaan oftewel de borden afgelikt. De was gevouwen, zoveel mogelijk handdoeken gevierendeeld. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Vanavond uitgebreid gekookt, we waren er aan toe. 

 

Goed nieuws voor de pup. De overbuurvrouw van zijn pleeg Martijn is als een blok voor hem gevallen. Met andere woorden, de pup is gereserveerd! Het oudere reutje wat bij Jeanet in pleeg verbleef doet het fantastisch. Zelfs zo goed dat Jeanet nu al liet weten dat hij mag blijven. Geweldig!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 13.09.2019 08.12

Wat fijn dat de pup een plek heeft en dan ook nog binnen het zicht van Martijn.
En dan het oudere kereltje ook al een plek. Zo moet je het hebben hè?

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

20.10 | 12:10

Waar verblijft dit schatje?

...
19.10 | 08:13

Hij is zo mooi dat je eigenlijk een vitrinekast speciaal voor hem op maat moet laten maken!

...
18.10 | 08:00

Heb het programma niet gezien maar het zal wel weer aan alle kanten rammelen Ben benieuwd wat mevrouw Lust met deze overduidelijke brief doet. Vermoedelijk niks

...
17.10 | 00:18

Ik ben zeer benieuwd naar het antwoord op deze meer dan duidelijke brief, mochten ze daar vanuit die redactie toe in staat zijn en de moed op kunnen brengen....

...
Je vindt deze pagina leuk