Dagboek van Els

Moppie

Ik zoek een wereld-thuis voor Moppie. Moppie was ooit een geliefd huishondje maar kwam door voor ons onbekende én onvoorstelbare redenen als fokmateriaal in de broodfok terecht. Het is ontroerend om te zien hoe ze heel voorzichtig haar angsten laat varen en haar hartje weer open durft te stellen voor wederzijdse liefde. Haar leeftijd is niet bekend, maar bij binnenkomst leek ze veel ouder dan vandaag de dag. Moppie is lief, niet bang maar hooguit een beetje verlegen. Ze is inmiddels gesteriliseerd en heeft dat alles goed doorstaan. Echt een hondje wat op zaterdagavond, gelegen op de bank, mee moet delen in de lekkere hapjes/snackjes. Wij denken dat dat het leven is wat ze ooit gewend was. Denk dan eens in hoe afschuwelijk het moet zijn indien een hondenleven dan opeens zo'n wending neemt! Ze staat op mijn dagboek, niet onder adopties, ook niet op facebook. Ze heeft mijn hart geraakt en ik hoop, ik hoop, ik hoop, op adoptanten die zo met ons zijn begaan dat ze het dagboek lezen! Geen idee waarom maar dat geeft mij op dit moment een wat zekerder gevoel voor haar eventuele herplaatsing.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 06.10.2019 13.11

Als ik Nienke ( zonder ogen voor de lezer) niet had gehad dan had ze hier al gewoond. Ik ben helemaal verliefd op haar maar ik moet helaas verstandig zijn.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Gisteren | 07:27

Heeft die het even getroffen? Je zou toch voor alle dieren zo'n plekje wensen.

...
24.02 | 19:21

Arme Flipje. En dan ook nog de hele dag nuchter blijven. Hoe is het afgelopen bij de oogarts?

...
18.02 | 16:44

Niet alle bals hoor Els. Ik sla er ook wel eens eentje over. Maar je bent goed bezig, de calamiteiten prima opgelost, ga zo door!

...
17.02 | 22:17

Wat geweldig van die man!

...
Je vindt deze pagina leuk