Dagboek van Els

Sharpie overleden

Op zaterdag 5 oktober om 23.00 uur is Sharpie in alle rust en uit zichzelf overleden. We zagen het wel een beetje aankomen maar omdat ze tevreden leek en pijnvrij was besloten wij om haar het laatste stressvolle ritje naar de dierenarts te besparen. Sharpie was een voormalige zwerfpoes waar medewerkers van Sharp in Houten zich om bekommerden. Vanwege de  bedrijfsverhuizing kwam haar toekomst in gevaar en kwam ze naar ons Kattenwoud. Jammer dat ze niet wat langer mocht genieten van haar onbezorgde leventje maar we zijn blij en dankbaar dat we er voor haar konden zijn. We moeten er niet aandenken hoe zij als zwerfster zou hebben geleden onder haar ziek zijn en overlijden. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Jacqueline Risselada | Antwoord 06.10.2019 22.29

Fijn dat Sharpie in alle rust en zonder zorgen over eten, een mand en liefde haar laatste reis heeft kunnen maken. Sterkte!

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

18.02 | 16:44

Niet alle bals hoor Els. Ik sla er ook wel eens eentje over. Maar je bent goed bezig, de calamiteiten prima opgelost, ga zo door!

...
17.02 | 22:17

Wat geweldig van die man!

...
17.02 | 17:18

Wat een verháál van die N.Z. meneer. Ik hoop dat hij het de familie heel erg moeilijk gaat maken. Wel heel fijn dat hij hem, uiteindelijk gevonden heeft.

...
17.02 | 16:41

Ik heb net wat besteld (NAv de veiling) mezelf (ja uhhh alleen mannengeurtje🤪) zijn wat weinig items voor mannen te koop; anders koop ik nog wat

...
Je vindt deze pagina leuk