Dagboek van Els

Update

Vanochtend vroeg bellen naar de oogarts. Toen ik de assistente te pakken had een afspraak gemaakt voor 16.30 uur. Gerard moest nuchter blijven. De ochtend heel gezellig doorgebracht met toffe visite. Daarna een heleboel telefoontjes en geregel voor de Dober en voor de Ridgeback. Eigenlijk best heftige gesprekken gevoerd. Maar wellicht wel met het gewenste resultaat. Tegen de tijd dat het tijd was voor de operatie van Gerard had ik al een beetje (veel) buikpijn. We waren direct aan de beurt en Gerard werd voorbereid op de ingreep. Ruim een uur later mochten we erbij toen hij nog wakker moest worden. Intussen werden wij bijgepraat over hoe slecht hij ervoor staat qua ogen. Zijn ogen zelf zijn ook heftig. Vocht tussen oog en hoornvlies. In zijn prille jeugd heeft een hobbyist 2 cherry eyes verwijderd en daarmee blijvende schade aangericht. Maar ook de tackings die geplaatst werden zijn heftig. Zijn oogleden zijn dubbel gerold helemaal rondom gehecht. Ik durf geen foto's te plaatsen van de ogen zelf, het is niet om aan te zien. Inmiddels zijn we thuis 'gewapend' met tas vol medicatie, een plastic kap en heel veel hartzeer. Gerard heeft momenteel veel pijn. De nazorg is intensief, een dagtaak. Maar het baart me allemaal zoveel zorgen dat ik me afvraag of het ook voor ons niet té heftig is. In ieder geval zal alles en iedereen tijdelijk moeten wijken... Drie verschillende soorten druppels, minimaal 4 keer per dag druppelen met vaste tussenpozen tussen de verschillende druppels. We gaan onze stinkende best doen maar we staan voor een hele zware opgave. Morgen meer. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 09.10.2019 13.20

Arme arme Gerard en arme arme jullie. Ik zal maar weer eens een dikke vette kaars aansteken.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

18.02 | 16:44

Niet alle bals hoor Els. Ik sla er ook wel eens eentje over. Maar je bent goed bezig, de calamiteiten prima opgelost, ga zo door!

...
17.02 | 22:17

Wat geweldig van die man!

...
17.02 | 17:18

Wat een verháál van die N.Z. meneer. Ik hoop dat hij het de familie heel erg moeilijk gaat maken. Wel heel fijn dat hij hem, uiteindelijk gevonden heeft.

...
17.02 | 16:41

Ik heb net wat besteld (NAv de veiling) mezelf (ja uhhh alleen mannengeurtje🤪) zijn wat weinig items voor mannen te koop; anders koop ik nog wat

...
Je vindt deze pagina leuk