Dagboek van Els

(Spo)oktober....

Na een horror avond en nacht, heeft Gerard deze dag redelijk rustig doorstaan. Voor ons was het even allemaal een beetje zoeken. Flip scheiden van Gerard is geen eenvoudig opgave. Het is gelukt maar het zit nog niet in ons systeem. Gerard doet het wat dat betreft heel goed. Plast en poept aan de riem en dat is hij absoluut niet gewend. Hij ziet helemaal niets en de martelgang onderging hij toch echt met het idee dat hij zijn ogen niet meer terug kon trekken.

 

De oogarts belde hoe het ging, ik vertelde dat ik het allemaal als erg heftig heb ervaren. Dat ik de wanhoop nabij was en dat ik mezelf afvroeg of wij op dat moment wel de benodigde zorg konden bieden en de juiste beslissingen konden nemen. Wel afgesproken dat we in plaats van maandag al vrijdag op controle gaan. Gerard heeft gehuild, gegild maar eet gelukkig wel. Hij beet van frustratie in de bank, in de tafel en liet zich met volle kracht van links naar rechts tegen de grond donderen. En ik kan jullie verzekeren, dan voel je je als onmachtig mens zo heel klein, wanhopig en tegelijk passeren alle mogelijk emoties de revue. Ik heb zelfs even gedacht dat Gerard beter af was zonder ogen. Maar goed, dat kan altijd nog en voorlopig moeten we dit traject doorlopen. En sinds vanochtend, sinds hij rustig is heb ik enigzins vertrouwen in het volbrengen van de zware taak waarvan de afloop absoluut onzeker is.

 

Verder heb ik vandaag telefoontjes gepleegd betreffende de te herplaatsen honden. Heel moeilijk omdat met de 'kop' erbij te doen. Nog veel moeilijker om mensen goed en naar waarde in te schatten. 

 

Toen we gisteren thuiskwamen vanuit de kliniek haaste ik me om Boris buiten te zetten. Dat deed ik met de redelijk goede kleren nog aan, ook mijn jas, en werd toen ik Boris optilde van boven tot onder ondergeplast. Vandaag de jas in de was, niet goed opgelet en nu kan hij bijna dienen als winterjas voor Chihuahua Rosalie. Het zij zo. Vannacht proberen wel te slapen en morgen gaan we gewoon weer verder met verstrekken van de benodigde zorgen. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Jacqueline | Antwoord 10.10.2019 18.31

Sterkte!!!!!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 21:55

Mariëlle is in hele goede handen; ik wil Sofie wel een keer ontmoeten op een evenement oid; zal ik een lekker broodje voor jaar bakken!

...
03.06 | 22:48

ik heb vorige week via contact een bericht gestuurd en dat dit de door mijn gezochte hond zou kunnen zijn

...
03.06 | 15:33

Hoi El wat een hoopje ellende die zou ik graag op me nemen ik heb zelf pas mijn Friesestabij Labrador moeten laten inslapen met 14 en een half jaar

...
03.06 | 15:07

Ik ben smoor op Jolly.. Zou haar graag adopteren

...
Je vindt deze pagina leuk