Dagboek van Els

Update

Kent u het fenomeen, 'ik ruim even mijn kleerkast op', om daar vervolgens uren mee bezig te zijn. Niet in de laatste plaats omdat de meeste tijd hier uiteraard aan Gerard wordt gespendeerd maar ook door allerlei randzaken. Uiteraard is een kledingkast niet van levensbelang, je kunt er niet al te grote fouten mee maken en al zeker geen onherstelbare want ze hebben hier toch geen haast met het ophalen van de ingezamelde kleding. De eerder daartoe gemaakte afspraken zijn ook deze week weer niet nagekomen en we worden er echt een beetje simpel van. Nu is de afspraak weer, op zijn laatst zaterdagmiddag maar mijn geduld wordt wel heel danig op de proef gesteld. Straks krijgen we als verwijt dat de kleding niet goed is, muf ruikt en/of vochtig is.

 

Met Gerard gaat het niet goed! Vanochtend was er ook bloed te bespeuren. De oogarts belde vanmiddag zelf weer en we hebben direct een afspraak gemaakt voor morgen 12.45 uur. Ik heb haar verteld dat ik het heftig vind en zij beaamde dat.

 

Morgen wordt ook Ridgeback Bas gecastreerd en eenmaal onder narcose wordt ook zijn beschadigde staartpunt nader onderzocht. Dat vervoer en die zorg neemt Nathaly op zich. Bij kleine Maja is het opgehoopte wondvocht mooi aan het wegtrekken. Die schat houdt haar omgekeerde T-shirtje keurig aan en doet precies wat de dokter heeft gezegd. Veel rusten, goed eten en je lekker in de watjes laten leggen.

 

Aanstaande zondag mag Dober Eshra naar haar (nu wel) voor altijd thuis-huis verhuizen. Uiteraard had ik dat gezien de omstandigheden liever eerder gedaan maar ik kan niet weg en zijn 'chauffeur' zit nu nog even in de lappenmand vanwege een operatie.

 

Ondanks alle zorg toch genoten van Feestje, even lekker met haar geknuffeld en gedold. Ze vindt het heerlijk om dwars over het terrein heen van Jan naar mij te rennen in volle vaart. Wat is er nu heerlijker dan het hebben van 2 mensen terwijl je er eerder helemaal geen had die aandacht aan je wilde besteden...

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 21:55

Mariëlle is in hele goede handen; ik wil Sofie wel een keer ontmoeten op een evenement oid; zal ik een lekker broodje voor jaar bakken!

...
03.06 | 22:48

ik heb vorige week via contact een bericht gestuurd en dat dit de door mijn gezochte hond zou kunnen zijn

...
03.06 | 15:33

Hoi El wat een hoopje ellende die zou ik graag op me nemen ik heb zelf pas mijn Friesestabij Labrador moeten laten inslapen met 14 en een half jaar

...
03.06 | 15:07

Ik ben smoor op Jolly.. Zou haar graag adopteren

...
Je vindt deze pagina leuk