Dagboek van Els

Update

Om 7.30 uur opgestaan. Dan zit ik vanaf 7.45 uur door middel van de leiband aan Gerard verbonden. Uitlaten, druppelen, samen de koffie naast mijn mond gooien, tot de conclusie komen dat we niet zonder problemen samen in de wc passen en daaruit concluderen dat ik het gebruik van enig sanitair gemak uit moet stellen tot Jan weer in de buurt is. Gerard krijgt pillen in worst, Gerard eet de worst en tuft de pillen uit. En zo sukkelen wij voort tot ongeveer 12.30 uur. Na wederom een uitje in eigen huis en tuin krijgen Gerard en Philip, die dan de hele ochtend in goed gezelschap buiten heeft gespeeld, eten. 

 

Daarna zelf even eten. De hele middag Ford doorgewerkt voor mijn buitenshuisbaas, artikelen uitgewerkt. Jan heeft Blond, Canou, Diva en Shot geborsteld terwijl Gerard samen met Philip en Buffy los op het terrein mocht spelen. Zo gaat om te zien dat dat hem weer goed afgaat! Buffy diende in het begin nog even als buffer zodat Philip niet al te zeer zijn speellusten op Gerard zou botvieren. Maar ook onze Philip lijkt te beseffen dat enige voorzichtigheid met zijn grote vriend noodzaak is. Daarna ging Jan met Feestje naar het bos en eerlijk gezegd was ik op dat moment een heel klein beetje jaloers, of beter gezegd teleurgesteld dat ik niet mee kon. 

 

Aan de andere kant heb ik nu lekker onze Boris, over wie ik me zorgen maak, bij mij op kantoor gelegd en hem tussendoor verwend met knuffeltjes en lekkertjes. Ik moest het uitwerken van de artikelen onderbreken voor het voeren, daarna snel weer door. Het werk af kunnen maken. Gelukkig maar want ik heb een deadline morgen 12.00 uur en morgenochtend moet ik naar dierenarts Sofie. De oren van Feestje moesten namelijk drie weken na eerste behandeling opnieuw worden bekeken en de hechtingen van Maja mogen er waarschijnlijk uit. Ik heb Moppie nogmaals onder de aandacht gebracht op Facebook want dat leuke hondje is echt klaar voor adoptie. 

 

Deze dag afgesloten met heerlijke nasi van 'huistraiteur' Astrid. Het was zo fijn om niet meer te hoeven koken maar te kunnen genieten van een kant en klare home-made overheerlijke nasi. De dag was lang maar gevuld met ook gebeurtenissen waar we blij van werden. Ach weet u, de dieren maken het allemaal meer dan de moeite waard... 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 21.10.2019 13.20

Ik stamp de pillen voor Nienke fijn en dan maak ik er een leverworstballetje van.
Kan ze ze er niet weer uit mummelen.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

Gisteren | 22:44

Kerststukjes bestellen? Hoe en wat!

...
Gisteren | 22:05

Onze lieve Ruby! 🐶🐾

...
20.11 | 21:13

Het blijft jammer en onnodig om daar je donatie voor op te zeggen. Heel jammer!

...
20.11 | 09:57

Precies hetzelfde dacht ik Rozemarijn.Dit kan toch nooit allemaal om een zakje voer gaan. Jullie zijn alweer onnodig gekwetst.Laat ze het honoloeloe krijgen

...
Je vindt deze pagina leuk