Dagboek van Els

Update

Gisterochtend was Sofie hier en die luisterde even naar het hartje van Ruby. Ik wilde weten of het raadzaam was om een afspraak te maken bij de dieren cardioloog voor onderzoek en aanpak van de ferme hartruis. Maar de hartruis bleek nog maar minimaal en belemmert geen lang en gelukkig hondenleven en behoeft al zeker geen opvolging. 

 

Omdat ik een beetje stond te kijken van het feit dat Gerard vorige week een beetje bang was van Fonne, de zoon van Sofie, wilde ik graag dat Ruby aan kinderen went. Adri en kids wilde haar wel een dagje meenemen. Uiteindelijk mocht ze blijven logeren en ligt ze letterlijk en figuurlijk al midden in bed bij Wally en haar jongens. Op de vraag van Jan hoe ik het zou vinden wanneer ze zou mogen blijven heb ik gezegd dat mijn hoofd en mijn hart daarover nog van mening verschillen. Maar het geluk van de heerlijke lieverd gaat uiteraard voor alles.

 

Jan en ik hebben Blond begraven in haar eigen bosje. Natuurlijk is dat een immense opgave maar voor ons beide was dat gevoelsmatig wel de plaats waar ze thuis hoort.

 

Er zijn wat mensen naar Ziggy wezen kijken. Nathaly en Helene hebben hen ontvangen en een aanstaand huisbezoek moet de doorslag geven.

 

Vanochtend alle bonnen op datum gelegd, Bab kwam boekhouden en dat was al een mega-klus en dit is werkelijk het enige zinnige wat ik aan boekhouden kan bijdragen. 

 

Nique had moedeloze en verstoten flessenkittens. Wat een werk, wekenlange gebroken nachten. De twee oudste zijn nu drie maanden. Ze wilde ze graag houden. Top! Levi was vanochtend speels als altijd. Nadat Nique een bezoek bracht aan de badkamer vond ze hem echter in een plasje bloed dood op de vloer. Wat een tragedie en wat een mysterie. Zijn nestgenootje wordt één dezer dagen gecheckt op eventuele problemen waardoor ook zij gevaar zou kunnen lopen.

 

Hond Nina gaat slecht, heel erg slecht. Judith zal morgen, maandag dus, wederom de dierenarts om raad en daad vragen. Hopen dat ze het deze nacht een beetje rustig houdt. 

 

Zojuist vernomen dat we morgen kunnen gaan bellen voor inplannen van de operatie voor de teckel X labrador kruising. De doneeractie die Wally heeft opgezet ging over de 1000 euro. Twee schatten van meiden maakte en verkochten armbandjes voor een euro, opbrengst maar liefst 215 euro. Losse giften erbij opgeteld kwamen we 100 euro tekort en die heeft Hans,peetoom van Joe, zojuist overgemaakt. Hiep hiep hoera, morgenochtend bellen om af te spreken.

 

Morgen komen er 3 hondjes deze kant op maar daarover morgen meer...

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Astrid | Antwoord 04.11.2019 16.41

Geweldig dat positieve nieuws over de donaties voor Wally. Kunnen jullie weer energie uit halen, want vervelende dingen komen en gaan ook altijd.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

30.05 | 08:38

Ze lijkt er precies op, of wel, het hondje op het kussen lijkt precies op Claudetje.

...
29.05 | 12:51

Els en Jan, sterkte met het 'verwerken ' van deze akelige gebeurtenissen. En probeer je minder aan te trekken van de grote monden in deze wereld!

...
27.05 | 08:02

Dat is dan gelukkig weer een heel erg goed bericht.

...
26.05 | 17:41

Het gaat goed met Dotje, ze houdt van wandelen en maakte kennis met de honden uit de buurt

...
Je vindt deze pagina leuk