Dagboek van Els

Bonnie overleden

Er leek niets aan de hand, gisteravond ook nog goed gegeten en vanochtend bleek poes Bonnie te zijn overleden. Dat is voor ons natuurlijk erg schrikken maar voor het dier zelf én voor onze zielerust toch 'fijner' voor zover men bij overlijden van fijn mag spreken. Bonnie behaalde een respectabele leeftijd en we hopen dat ze hier een mooie oude dag heeft mogen slijten. 

 

Bea was ooit een verwilderde zwerfpoes. Ze kwam in asiel Walcheren terecht. De aldaar actieve vrijwilligster Bea nam haar liefdevol op in hart en huis. Toen Bea overleed werd er aan ons gevraagd om Bonnie op te nemen in het Kattenwoud. Bonnie bleek een nierpatiënt en omdat haar nagels krom groeide moest ze iedere paar maanden een dutje doen bij dierenarts Sofie om pijnlijk ingroeien te voorkomen. Bonnie deelde haar unit met mede-nierpatiënt kat Dirk. Hij is eveneens een onherplaatsbare kat afkomstig vanuit dierenasiel Walcheren. 

Lieve Bea, ik kende je niet persoonlijk maar je moet een goed mens geweest zijn om deze van origine straatmadelief in huis te nemen en handtam te krijgen. We zien het als een respectvol eerbetoon aan jou als groot kattenliefhebster om Bonnie hier haar laatste jaren door te laten brengen. Ik hoop vanuit de grond van mijn hart dat jullie nu herenigd zijn. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Marleen | Antwoord 09.11.2019 00.18

R.I.P. Lieve bange Bonnie, waarschijnlijk ben je nu herenigd met Bea. Sterkte voor iedereen die van haar hield!,

Els 17.11.2019 11.33

Ach Marleen, wat lief. Dankjewel! En fijn dat er vanuit het asiel toch nog respect getoond wordt voor haar leven en sterven.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.07 | 20:54

Wat een rare mensen heb je toch zeg. Ik hoop dat die mevrouw geen dier meer krijgt, maar dat zal ijdele hoop zijn.

...
05.07 | 17:16

Het lijkt of ze gelukkig niet zo'n mal plat kopje heeft waar die hondjes zo'n pijn door kunnen lijden. Inderdaad, slimme meid haha.

...
03.07 | 17:46

Ja, het wordt steeds gekker. Mensen worden toch goed geïnformeerd voordat
er een dier geplaatst wordt. Ik hoop dat deze krankjoreme figuur goed aangepakt
wordt.

...
02.07 | 22:36

Wat een toestand: een hond weg geven? Hij hoort dan terug bij jullie te komen?
Sterkte met de pup!

...
Je vindt deze pagina leuk