Dagboek van Els

Bonnie overleden

Er leek niets aan de hand, gisteravond ook nog goed gegeten en vanochtend bleek poes Bonnie te zijn overleden. Dat is voor ons natuurlijk erg schrikken maar voor het dier zelf én voor onze zielerust toch 'fijner' voor zover men bij overlijden van fijn mag spreken. Bonnie behaalde een respectabele leeftijd en we hopen dat ze hier een mooie oude dag heeft mogen slijten. 

 

Bea was ooit een verwilderde zwerfpoes. Ze kwam in asiel Walcheren terecht. De aldaar actieve vrijwilligster Bea nam haar liefdevol op in hart en huis. Toen Bea overleed werd er aan ons gevraagd om Bonnie op te nemen in het Kattenwoud. Bonnie bleek een nierpatiënt en omdat haar nagels krom groeide moest ze iedere paar maanden een dutje doen bij dierenarts Sofie om pijnlijk ingroeien te voorkomen. Bonnie deelde haar unit met mede-nierpatiënt kat Dirk. Hij is eveneens een onherplaatsbare kat afkomstig vanuit dierenasiel Walcheren. 

Lieve Bea, ik kende je niet persoonlijk maar je moet een goed mens geweest zijn om deze van origine straatmadelief in huis te nemen en handtam te krijgen. We zien het als een respectvol eerbetoon aan jou als groot kattenliefhebster om Bonnie hier haar laatste jaren door te laten brengen. Ik hoop vanuit de grond van mijn hart dat jullie nu herenigd zijn. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Marleen | Antwoord 09.11.2019 00.18

R.I.P. Lieve bange Bonnie, waarschijnlijk ben je nu herenigd met Bea. Sterkte voor iedereen die van haar hield!,

Els 17.11.2019 11.33

Ach Marleen, wat lief. Dankjewel! En fijn dat er vanuit het asiel toch nog respect getoond wordt voor haar leven en sterven.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

09.12 | 22:53

Wat naar! Sterkte voor Mariëlle en jullie!

...
09.12 | 17:30

Wat vreselijk. Arm klein dinkie. Maar hopen dat Sofie wonderpilletjes heeft.

...
06.12 | 17:13

Wat akelig. Is hij net begonnen aan een leuk leventje en dan dit.
Zie het maar weer te verwerken. Sterkte jullie beiden.

...
06.12 | 12:16

Oh, Els en Jan,
wat een verdriet weer.
Veel sterkte voor jullie.

...
Je vindt deze pagina leuk