Dagboek van Els

Update

Vanochtend vroeg kwamen ze de kleding ophalen. Eindelijk! Intussen alles uitgelaten en gevoerd. Medicijnen uitgedeeld en ontdekt dat er weer een paar 'ten prooi' zijn gevallen aan darmproblemen. Dus nog meer medicijnen. Grom heeft een blaasontsteking. Na het zalven en pillen uitdelen was Jan ook klaar met kleding laden. Tijd voor een bakkie! Dat had je gedacht. Jan keek door het keukenraam, zag tassen, dozen en een heleboel brokstukken van spullen die bedoeld waren voor de kraampjes, bingoprijzen, loterijprijzen en dingen voor de kerstmarkt. Die waren opgeborgen in een stevige buitenkant die onze Philip open wist te breken. Het aller, allerergste is nog dat Gerard in het glas heeft getrapt. Zooltje van achterpoot ernstig kapot en een waar bloedbad.

 

Zodoende viel de dag grotendeels in duigen en werd het opruimen en schoonmaken. Ik had gisteren het nieuwste hondje al geintroduceerd bij de vaste kern kleine hondjes. Probleemloos! Vanmiddag deed ik dat ook met hondje Remy en Chihuahua Faust. Eveneens probleemloos! 

 

Verder was er een hoop geregel. Er gingen nog mensen bij één van onze hondjes kijken die elders verblijven. Op afstand is dat nog moeilijker dan er daadwerkelijk fysiek bij aanwezig zijn. Alle partijen even laten bezinken en dan verder kijken. 

 

Gerard en Philip waren dus sinds halverwege de ochtend binnen en begonnen de boel te verbouwen. Dus dan maar samen met ze naar buiten. Man, die Philip is niet bij te houden met kijken. Die maakt de deuren, alle sloten, sneller open dan wij. Hij pikt als een speer alles wat daar het minst goed tegen kan. Vervolgens giert hij dan in volle vaart over het terrein, daarbij niets of niemand ontziend om in zijn onbeperkte bruutheid neer te halen... Ik ben stapel op die hond maar wat is het een donder! Ik zei nog tegen Jan, we kunnen hem nooit meer herplaatsen want dan hebben we alle ellende voor niets doorstaan. 

 

Tygo is vandaag herplaatst. En anders dan de provider dacht is probleem foto's plaatsen niet opgelost maar uitgebreid. Ik probeerde zijn foto uit de afbeeldingen te halen en te publiceren en dat lukt niet. Alleen foto's direct vanaf mijn telefoon. Morgen nog eens proberen... 

 

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Bab | Antwoord 30.11.2019 21.15

Philips is een echt feestbeest

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Vandaag | 22:48

ik heb vorige week via contact een bericht gestuurd en dat dit de door mijn gezochte hond zou kunnen zijn

...
Vandaag | 15:33

Hoi El wat een hoopje ellende die zou ik graag op me nemen ik heb zelf pas mijn Friesestabij Labrador moeten laten inslapen met 14 en een half jaar

...
Vandaag | 15:07

Ik ben smoor op Jolly.. Zou haar graag adopteren

...
Vandaag | 13:00

Het lijkt net goed maar zo heeft ze wel rust.
Vreselijk toch, dat arme diertje. Sterkte er maar weer mee.

...
Je vindt deze pagina leuk