Dagboek van Els

Update

Vanochtend wat artikelen geschreven, drie keer nagekeken omdat ik er steeds vanaf moest door de ondeugd van Gerard. Er kwam van alles voorbij wat eigenlijk niet van de vast plaats af zou moeten komen, het tafeltje tussen de lage rookstoelen mist een hoekje en de kist waarin ik het speelgoed had opgeborgen bleek leuker, 'knaagbaarder' dan alles wat erin lag. Dus dan weet u het allemaal wel, ook bij hem heeft de puberteit zijn intrede gedaan. En iets in mij roept: maak de borst maar nat met 65 kilo schoon aan de haak in de puberteit en dat maal twee.

 

Vrijwilligers Anja en Corina deden de units op het terrein, ik verschoonde de bedjes binnen. In de middag met Gerard op controle bij zijn oogarts, we kunnen hem bijna geen groter plezier doen... Daarna nog wat huishoudelijke taken en alweer tijd om te voeren en eten te koken. Nog even geknutseld voor de veiling en nu is het 3.00 uur in de nacht. Even u op de hoogte brengen en nog een paar uurtjes slapen.

 

Morgen gaat Davy met herder Bo op huisbezoek. Ben benieuwd... het is zo'n lieve schat!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 18.01.2020 07.12

Er is er één járig hoera hoera.... Jan, hartelijk gefeliciteerd en nog heel veel goede jaren gewenst.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

18.02 | 16:44

Niet alle bals hoor Els. Ik sla er ook wel eens eentje over. Maar je bent goed bezig, de calamiteiten prima opgelost, ga zo door!

...
17.02 | 22:17

Wat geweldig van die man!

...
17.02 | 17:18

Wat een verháál van die N.Z. meneer. Ik hoop dat hij het de familie heel erg moeilijk gaat maken. Wel heel fijn dat hij hem, uiteindelijk gevonden heeft.

...
17.02 | 16:41

Ik heb net wat besteld (NAv de veiling) mezelf (ja uhhh alleen mannengeurtje🤪) zijn wat weinig items voor mannen te koop; anders koop ik nog wat

...
Je vindt deze pagina leuk