Dagboek van Els

Update

Omdat we voor dierenarts Sofie een ware 'over-kill' aan dieren in de opvang hebben week ik voor wat betreft Pebbles en Dotje uit naar één van onze andere dierenartsen. Ze moesten om 9 uur binnen zijn dus op tijd naar buiten, de rest voeren en die twee inpakken en wegwezen. Bij thuiskomst lijstje gemaakt voor dierenarts Sofie en vervolgens daarheen om de hechtngen van Poppie te laten verwijderen. Alles was in orde. Nog een enting, paspoort ingevuld, medicijnen gekocht en adviezen verkregen. 

 

Tussen de middag paar mensen gebeld om afspraken te mmaken. Daarna wat vliegensvlugge boodschappen en babyrompertjes scoren voor de operatiepatienten. Van daaruit door om die patiëntjes op te halen. 

 

Kleine Pebbles moet eerder ooit aan de dood zijn ontsnapt. Haar baarmoeder vertoonde duidelijk sporen van een eerdere scheur. Haar kleine lichaampje had er zelf een kleverige groene massa op gevormd om het gat te dichten. Eén eierstok was vijf keer het normale formaat. Tot overmaat van ramp kreeg ze tijdens de operatie hartritmestoornissen en was ze er even niet meer. Gelukkig gelukt om haar terug op aarde te krijgen maar wat wad het allemaal heftig voor haar! De dames mee naar hier, even een plasje en een poepje op de binnenplaats, rompertje aan en weer in de transportmandjes. Ze werden namelijk opgehaald door Miranda die ze naar hun pleeg Ursula bracht. Daar zijn de dames nu. Ze liggen op de nep-bontkleedjes bij te komen en de dag en nacht vertroetelende pleeg, die verdienen zij als geen ander. 

 

Toen werd Poppie opgehaald. Ook naar een liefdevol thuis. We maakten goede afspraken over de vorderingen waar al aan gewerkt werd maar die zich moeten blijven ontwikkelen. Ik heb er wel vertrouwen in. 

 

Omdat de operatiepatienten van de binnenplaats gebruik moesten maken was de vaste roedel naar binnen gehaald. Normaliter hebben ze dan hun eten al klaar staan. Daar was het te vroeg voor, dus nog lege bakjes. Uit protest hadden ze overal van alles gedeponeerd waar dat niet de bedoeling was. Dus dweilen en schrobben. Daar had ik al enigzins in geoefend, Philip heeft namelijk diarree en op zo'n moment is het wel eens jammer dat hij niet wat kleiner is als u begrijpt wat ik bedoel. 

 

Morgenochtend haal ik de 4 honden op die op onze kosten in het pension verblijven. Ik krijg leuke foto's en filmpjes van poedel Harry. Feestje doet het fantastisch bij pleeg John en ook de pas geopereerde hondjes beginnen op dit moment alweer een beetje zichzelf te worden. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Astrid | Antwoord 07.02.2020 16.36

Ja inderdaad, de klik met nieuwe vrouwtje en haar drie honden én Harry is geweldig. Iedereen blij met de match, menig hond zou zich dit wensen!

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

18.02 | 16:44

Niet alle bals hoor Els. Ik sla er ook wel eens eentje over. Maar je bent goed bezig, de calamiteiten prima opgelost, ga zo door!

...
17.02 | 22:17

Wat geweldig van die man!

...
17.02 | 17:18

Wat een verháál van die N.Z. meneer. Ik hoop dat hij het de familie heel erg moeilijk gaat maken. Wel heel fijn dat hij hem, uiteindelijk gevonden heeft.

...
17.02 | 16:41

Ik heb net wat besteld (NAv de veiling) mezelf (ja uhhh alleen mannengeurtje🤪) zijn wat weinig items voor mannen te koop; anders koop ik nog wat

...
Je vindt deze pagina leuk