Dagboek van Els

Mariëlle

Deze middag werden de aanvallen van ons klein hondenmeiske heftiger. Op een gegeven moment trok ze haar koppie zover achterover dat haar oortjes haar krulstaart raakte en ze gilde het uit. De onmacht greep mij naar de keel en ik stond van pure ellende naast haar over te geven. Ik wist het niet meer en vreesde de nacht. Ik liet Sofie weten me dood te schamen maar dit niet vol te kunnen houden. We mochten naar haar komen. Ze besloot de inmiddels doodvermoeide schat daar te houden en liet haar ontspannen door haar te laten slapen. Zojuist stuurde ze een foto van een vredig slapende Mariëlle. Dat is al veel beter dan de avond, nacht en deze dag die ze achter haar kiesjes heeft. Het blijft afwachten, zeker in afwachting van wat uitslagen van de onderzoeken en ik hou u op de hoogte!

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Jacqueline Risselada | Antwoord 13.02.2020 18.12

Ik hoop zo dat te achterhalen is waardoor dit ontstaat. Sterkte!

Judith Wart | Antwoord 13.02.2020 06.28

Ik word er al helemaal náár van om dit te lezen. Hoeveel erger moet het niet voor het hondje en jullie zijn. Ook naderhand als alles haar pijn doet.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

18.02 | 16:44

Niet alle bals hoor Els. Ik sla er ook wel eens eentje over. Maar je bent goed bezig, de calamiteiten prima opgelost, ga zo door!

...
17.02 | 22:17

Wat geweldig van die man!

...
17.02 | 17:18

Wat een verháál van die N.Z. meneer. Ik hoop dat hij het de familie heel erg moeilijk gaat maken. Wel heel fijn dat hij hem, uiteindelijk gevonden heeft.

...
17.02 | 16:41

Ik heb net wat besteld (NAv de veiling) mezelf (ja uhhh alleen mannengeurtje🤪) zijn wat weinig items voor mannen te koop; anders koop ik nog wat

...
Je vindt deze pagina leuk