Dagboek van Els

Update

Ik zou willen dat ik goed nieuws kon brengen maar Mariëlle haar toestand is nog steeds heel erg kritiek. De kat van vrijwilligster Corina heeft ook zware epilepsie en een poos geleden ging het daar ook heel erg slecht mee. Zij geeft celzout nr 5 en nr 19 en sindsdien gaat het stukken beter. Sofie staat overal voor open dus ik in de auto om niet terug te keren zonder die 2 celzouten. Gelukt! Sofie had zelf ook al paddestoeltjds besteld omdat ook dat als positief bekend staat. Intussen kreeg Mariëlle al electrolyten middels het infuus toegediend. Dat plus een dubbele dosis Pexion hield haar gedurende een aantal uren rustiger dan ze voorheen was. Vanmiddag hebben we de celzouten naar haar toegebracht zodat Sofie hoeveelheid en wijze van toediening kan bepalen en kan bezien of het ook Mariëlle zou kunnen helpen. Ik kan mijn gevoelens niet eens uitleggen, noch omschrijven. Het lijkt nog het meest op angst, gewoon doodsbang zijn of misschien nog wel beter gezegd, bang voor de dood. De dood van een piepjong, altijd vrolijk, ontzettend lief en dierbaar diertje! Ik slaap amper en eten doet pijn, het wil niet zakken, er lijkt een blokkade te zitten... Misschien zit er ook wel een limiet op het verdriet wat een mens kan verdragen. Bovendien, en waarschijnlijk schreef ik het al eerder, vind ik epilepsie werkelijk één van de meest vreselijke dingen om te moeten aanschouwen. Zó vreselijk.

 

Daarnaast kreeg ik vanochtend vroeg de vraag voor spoedopvang van 3 honden. Een bruine labrador teef van 1 jaar. Een klein en bang reutje, loketje mislukte Chihuahua van 1 jaar en een 5 jarige Anatoolse dame.. Dus die zijn opgehaald en verblijven nu in pension. Voor wat betreft herplaatsen hebben we een druk weekend voor de boeg. Kennismaken met aantal aspirant adoptanten. Dus na dit weekend gaan we kijken wat we weer hier kunnen hebben... Even afwachten, maar voor nu zijn ze veilig! 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 14.02.2020 07.44

Ik heb het al eerder bericht.Ik voel zo vreselijk mee met de epilepsie-ellende.
Heb natuurlijk met 3 honden ook het nodige gezien en gevoeld. Vreselijk

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

18.02 | 16:44

Niet alle bals hoor Els. Ik sla er ook wel eens eentje over. Maar je bent goed bezig, de calamiteiten prima opgelost, ga zo door!

...
17.02 | 22:17

Wat geweldig van die man!

...
17.02 | 17:18

Wat een verháál van die N.Z. meneer. Ik hoop dat hij het de familie heel erg moeilijk gaat maken. Wel heel fijn dat hij hem, uiteindelijk gevonden heeft.

...
17.02 | 16:41

Ik heb net wat besteld (NAv de veiling) mezelf (ja uhhh alleen mannengeurtješŸ¤Ŗ) zijn wat weinig items voor mannen te koop; anders koop ik nog wat

...
Je vindt deze pagina leuk