Dagboek van Els

Update

Vanochtend het bericht dat Mariëlle sinds 22.00 uur gisteravond vrij is van aanvallen. Beetje hoop. Na het uitlaten en voeren als een speer met poes Lolly en de hondjes Shy en Fientje naar Sofie. Daar liep kleine Mariëlle nog een beetje verdwaasd door de spreekkamer te ijsberen. Er is nog wat onrust in haar lijfje maar met een hele waslijst aan medicatie en met een 'rampenplan' op papier toch besloten dat ze mee naar huis ging. Zo ging ook Fientje weer mee terug, schijnzwangerschap maakte sterilisatie op dit moment te riskant. 

 

Eenmaal thuis kon ik de bench van poes Lolly opruimen van onze eettafel in de woonkamer. Zij zal morgen verhuizen naar haar nieuwe voor altijd thuis huis en voor vannacht verblijft ze in een bench in de Kattine voor de kachel. Hond Casper werd opgehaald, zo toch voor hem dat ook hij zo'n fantastische familie mocht vinden. Echt heel bijzonder! Dus ook zijn bench, waarin hij vanwege opbouw na revalidatie nog gedurende de nachten verbleef kon worden opgeruimd. Intussen proberen om kleine Mariëlle toch een beetje de rust te laten vinden. Tussen de middag kreeg zij haar celzouten maar het is opletten geblazen, ze is pikeur in het na 10 minuten alsnog uittuffen van de pillen. 

 

De andere kleintjes wat vroeger naar buiten gedaan. Philip is weer een beetje de pineut van alle zorgen, weinig tijd voor hem. En dat is altijd zo balen dat hier dan dieren de dupe zijn van de calamiteiten die zich voordoen. Maar goed, het is niet anders. Vandaag heel veel hulp gehad van de vrijwilligers, blij mee want zodoende werden er bergen werk verzet en ziet alles er toch weer netjes uit. 

 

De operatiepatienten mochten rond de klok van 2 uur alweer naar huis. Poes Lolly heeft geen tanden meer maar dat is beter dan tandpijn. Hondje Shy had cyste op de eierstokken daarom is de vorm van de operatiewond een beetje vreemd maar ze voelde zich duidelijk al best oké bij thuiskomst. Hondje Remie kreeg bezoek van een aspirant adoptant en het leek goed te klikken maar uiteraard slaapt een ieder er nog een nachtje over. Lieve Nathaly haalde Het op om haar af te leveren op haar pleegadres alwaar ze kroelend en knuffelend mag herstellen van de ingreep.

 

Op dit moment slaapt Mariëlle heerlijk ontspannen aan mijn voeten. We proberen alles zo rustig mogelijk te houden. Morgen hebben we wat afspraken staan, poes Lolly wordt opgehaald en bezoek voor herder Doera. We zorgen dat de poort openstaat en hopen dat er geen onverwacht bezoek aan de poort zal staan bellen.. ons Marielle-meiske is nog zo broos en kwetsbaar maar ze is wel dicht bij ons en dat is ook belangrijk... 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

27.09 | 10:10

Snoepies toch? Ze kleuren ook zo mooi bij het interieur haha!

...
26.09 | 15:20

Volgens mij staat erbij dat je kunt bellen...

...
26.09 | 15:18

Het wordt tijd dat de zogenaamde onwetende kopers aan de schandpaal gaan. Ze houden deze handel in stand.

...
26.09 | 14:43

Goeiedag Baron.
Ik heb je bericht gelezen. En me vriendin en ik willen je graag een mooie thuis geven.
Wij willen spelen,wandelen
We zijn helemaal weg van je.

...
Je vindt deze pagina leuk