Dagboek van Els

Update

Het leven gaat zijn gangetje en dat op zich is al heel bijzonder. Onze huiskamer zit weer in de verf, ik zoek veel rommeltjes uit en als de reden erachter niet zo triest zou zijn, dan zou de relatieve rust niet onwelkom zijn. Het verven maakt ook pijnlijk duidelijk hoe belangrijk het is om hier alles enigzins acceptabel en leefbaar te houden. 
 

Ik ben wel ontzettend blij dat de meeste vrijwilligers nog steeds present zijn waardoor alles voor zover mogelijk toch nog doorgang vindt. Zodoende kunnen wij onze aandacht zo nu en dan toch ook eens even richten op de nevenactiviteiten die, zeker gevoelsmatig, ook belangrijk zijn. Want met een aantal zieke en/of onzindelijke dieren is een vluchtig soplapje niet toereikend. 
 

Zo nu en dan neem ik waar voor wat zieke collega's of een verkouden collega die zich uiteraard niet onder de mensen begeeft. Verder hoef ik u het leven hier niet uit te leggen. Veel plas en poep, op uur en tijd medicijnen, ogen spoelen en druppelen. Ter afwisseling zo nu en dan een beetje braaksel en bij een beetje pech een lichte blessure. Verder moeten we tijd maken om met Truus en Maaike aan het riempje te leren lopen. En Gerard en Philip verdienen ook wat extra aandacht. Hopen dat we daar dit weekend nog aan toe gaan komen.
 

Dus kortom: weinig echt bijzondere dingen te melden. Of het moet zijn dat we ondanks alles de moed erin (proberen te) houden. Vannacht had Philip in zijn bed gepoept. Jan ging even met hem wandelen en ik zou hem een schoon bed bezorgen. Omdat het midden in de nacht was, ik het geen goed idee vond om op dat tijdstip op zolder naar een andere deken op zoek te gaan, knipte ik de poep en de daardoor veroorzaakte vlek uit de deken. Jan kwam terug en we hebben samen hartelijk gelachen om dit idee en de uitvoering daarvan. We maken er een workshop van: Creatief met poep. Benieuwd of daar belangstelling voor is. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Bab | Antwoord 20.03.2020 22.59

Ik hou het bij origami

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.08 | 12:34

Mail even uw telefoonnummer naar elsadams@xs4all.nl dan neem ik (Els) later even contact met u op.

...
06.08 | 10:59

Geachte
Kooiker Jessy heeft mijn interesse gewekt. Waar, bij wie moet ik zijn om samen te onderzoeken of ze misschien bij mij past ?
Vriendelijke groet,
Marlie

...
06.08 | 07:29

Xs4all? Goede keus! Ik had een zelfde soort probleem en ben ook overgestapt naar xs4all.

...
04.08 | 07:25

En dan mag je nog blij zijn dat ze gevonden worden!

...
Je vindt deze pagina leuk