Dagboek van Els

Update

Gisteren is Fientje dus vertrokken naar haar nieuwe thuis. We hebben al een aantal toffe filmpjes ontvangen van de kleine schat die bovendien al geslaagd is in haar 'missie'. Namelijk het 'demonteren' van het schulpje waarin hondje Shy zich schuilhoudt. Verder sloot de veiling gisteravond en uiteraard hopen wij op een fijne opbrengst die we dan in kunnen zetten in medische hulp, neutralisaties! Morgen wordt herder Scooby gecastreerd. Dat gaat financieel wel weer een aderlating worden. Maar we kunnen het risico domweg niet lopen. Hij woont samen met herder Doera die ook nog niet gesteriliseerd is. Dat vanwege haar laatste worp en de daarna te verwachten cyclus. Natuurlijk houden we hen scherp in de gaten en niets wijst nog op een aanstaande loopsheid. Maar toch! 

 

Ik heb ontzettënd slecht geslapen. Net als heel veel anderen maak ik me heel veel zorgen om alle zorgwekkende omstandigheden/ontwikkelingen. Zorgen om de gezondheid van een aantal dierbaren. Maar ook het voorlopige onophoudelijke, geen zicht op verbetering! Zal het leiden tot nog meer verboden? Kunnen we herplaatsen, kunnen we opvangen? 

 

Besloten om morgen toch nog een hondje op te halen. Uiteraard met inachtneming van de regels. Vanochtend boodschappen gedaan. Veel boodschappen! Dan krijg je vuile blikken maar ik doe altijd in 1 keer veel boodschappen en dat zonder te hamsteren. Wat mij ook opviel was dat bij de ene supermarkt ik zowat moest slalommen om de winkelende mensen heen, dat vakkenvullers de 1,5m afstandsgeld niet in acht namen terwijl in de andere supermarkt zelfs eigen regels waren genomen en ook werden nageleefd. Het was al met al een slijtageslag. Zo ook in de middag. Ik had in het weekend mijn belastingpaperassen al bijeen gezocht maar vanmiddag verzendklaar gemaakt. Er liggen hier nog wat geveilde items, die zouden natuurlijk volgend weekend door Maaike worden meegenomen maar de afhaalmiddag kan uiteraard geen doorgang vinden. Dat wordt dat dus een pakketje. 

 

Verder heeft iemand, ik hoop onbedoeld, mij Bergen extra werk bezorgd door ongevraagd de facebookberichten gedeeld van hondjes die al geplaatst zijn. Mensen mailen, bellen en appen en behoeven uiteraard een keurige reactie. Het vreet echter onnodig heel veel tijd. Verder kan ik alleen de wens opschrijven: blijf gezond!

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

08.04 | 17:46

Toch nog een beetje 'Vrolijk" Pasen hè?

...
05.04 | 17:06

Wat een lekker hoopje hond. Maar weer hopen dat alles goed komt met hem.

...
05.04 | 09:44

mensDOM, die dat beestje uit zijn leefomgeving heeft gerukt.

...
02.04 | 11:15

Je gaat me toch niet vertellen dat je computer ook al 'besmet' is hè??

...
Je vindt deze pagina leuk