Dagboek van Els

Update

Vanochtend een schat van een Beagle-dame opgehaald. Ze is 3 jaar oud en tijdens de geboorte is er iets fout gegaan waardoor een keizersnede en sterilisatie noodzakelijk was. Daarvan is ze nu prima herstellende, ze eet, plast en poept goed. Ook is ze super tevreden op haar kussentje binnen haar kenneltje in de Kattine. 

 

Vanmiddag moest ik 'neptranen' halen voor Gerard en voor Philip. Vanwege de Corona is de oogarts uitsluitend voor spoedgevallen te consulteren dus op pad naar de apotheek. Buiten wachten en op afstand beslissen. Daarna heb ik nog even de plinten en de deur gebeitst zodat de kennels in de keuken weer definitief op hun plaats konden. Hondjes naar buiten in toerbeurt, voeren en regelen dat we plaats hebben voor honden die we morgen op moeten halen. Ook een heel gedoe maar lijkt te gaan lukken.

 

En vervolgens kreeg ik een telefoontje van een dierenagent dat een eigenaar van 4 honden in het ziekenhuis is opgenomen met achterlating van de dieren. Voor nu hebben we in samenwerking kunnen zorgen dat ze voor vanavond, vannacht en morgenochtend veilig zijn. Zodra ik morgen terug ben van het ophalen van de honden ga ik proberen een oplossing te vinden voor de 4 achtergebleven zieltjes! 

 

Maar allereerst gaan morgenochtend Maaike en Truus naar de dierenarts voor sterilisatie. U begrijpt, het is hier een compleet gekkenhuis maar wel één waar heel veel dieren baat bij hebben. Dat is ook de reden dat we dit 'crazy-life' leven. 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

08.04 | 17:46

Toch nog een beetje 'Vrolijk" Pasen hè?

...
05.04 | 17:06

Wat een lekker hoopje hond. Maar weer hopen dat alles goed komt met hem.

...
05.04 | 09:44

mensDOM, die dat beestje uit zijn leefomgeving heeft gerukt.

...
02.04 | 11:15

Je gaat me toch niet vertellen dat je computer ook al 'besmet' is hè??

...
Je vindt deze pagina leuk