Dagboek van Els

Aïda geadopteerd

Vandaag werd Aïda definitief geadopteerd! Ze verbleef in liefdevolle pleeg bij René en Ria en die hebben de handjes er aan vol gehad. Het beschadigde oog werd 8 maal daags behandeld, dat had het gewenste effect want het zicht keert terug en de behandeling dient nu 3 maanden te worden voortgezet. Dat vonden de adoptanten absoluut geen probleem zeker niet na een eerdere uitgebreide kennismaking. Vandaag dus een huisbezoek in het verre Sittard met als eindresultaat dat ze daar mocht blijven. Aan haar lachende smoeltje te zien is ze daar zelf ook heel erg blij mee! Ik denk haar plegers voor alle meer dan goede zorgen en ik kan eigenlijk wel zeggen dat we met vereende krachten een hondje weer het licht in de ogen mochten geven! 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 07:58

Sofie is toch een wereldwondertje. Rust is voor jullie alle 3 nu wel even het beste hè?

...
04.06 | 21:55

Mariëlle is in hele goede handen; ik wil Sofie wel een keer ontmoeten op een evenement oid; zal ik een lekker broodje voor jaar bakken!

...
03.06 | 22:48

ik heb vorige week via contact een bericht gestuurd en dat dit de door mijn gezochte hond zou kunnen zijn

...
03.06 | 15:33

Hoi El wat een hoopje ellende die zou ik graag op me nemen ik heb zelf pas mijn Friesestabij Labrador moeten laten inslapen met 14 en een half jaar

...
Je vindt deze pagina leuk