Dagboek van Els

Dank jullie wel lieverds!

Vandaag kwam er een einde aan de prachtige én lange reservetijd van hondje Scooby. Een aantal jaren geleden kwam hij als kansloos, bejaard asielhondje bij ons in de opvang terecht. Hij was destijds zwaar teleurgesteld en daardoor enigszins humeurig! Verlatingsangst speelde hem parten en dat is natuurlijk niet verwonderlijk wanneer je op die leeftijd en in dat asiel terecht bent gekomen!

 

Maar op een voor Scooby wel hele mooie dag besloten Wally en haar zoons om de kleine oude hondenman op te nemen in harten en huis. De bank werd ondergeplast, het aantal toegestane decibellen werd met regelmaat overschreden en toch werd er aldoor van hem gehouden. Hij raakte op zijn gemak, liet zich in de watjes leggen en genoot met volle teugen. Na al het mogelijke nog uit de reservetijd te hebben gehaald was de koek nu toch wel heel echt op en afgelopen dinsdagmiddag luidde de moeilijke opdracht, loslaten wat je bij je zou willen houden! Wat resteert is de leegte die hij achterlaat en het verdriet! Bij ons overheerst de dankbaarheid!

Hondjes zoals Scooby nog een geweldige tijd bezorgen is in onze ogen een heldendaad! Geen eisen stellen, alleen maar zorgen voor en houden van! Lieve Wally, Mike en Dave dank jullie wel dat hij een volwaardig familielid mocht zijn. Ook heel veel dank aan zijn liefdevolle bonusfamilie, Adri, Lisanne en Louk waarbij hij ook altijd meer dan welkom was! Liefs, sterkte en oneindig veel dank: ook namens Scooby!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 26.06.2020 07.33

Wat een verdriet zullen jullie hebben maar wat fijn dat hij nog in een liefdevol gezin ook het góede van de mensheid heeft mogen ervaren. Heel veel sterkte!

Rozemarijn Broekx | Antwoord 25.06.2020 18.44

Ach Els, die heb ik toen bij jou gezien. Kwam toch tegelijkertijd met Claudetje?

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 20:54

Wat een rare mensen heb je toch zeg. Ik hoop dat die mevrouw geen dier meer krijgt, maar dat zal ijdele hoop zijn.

...
05.07 | 17:16

Het lijkt of ze gelukkig niet zo'n mal plat kopje heeft waar die hondjes zo'n pijn door kunnen lijden. Inderdaad, slimme meid haha.

...
03.07 | 17:46

Ja, het wordt steeds gekker. Mensen worden toch goed geïnformeerd voordat
er een dier geplaatst wordt. Ik hoop dat deze krankjoreme figuur goed aangepakt
wordt.

...
02.07 | 22:36

Wat een toestand: een hond weg geven? Hij hoort dan terug bij jullie te komen?
Sterkte met de pup!

...
Je vindt deze pagina leuk