Dagboek van Els

Dank jullie wel lieverds!

Vandaag kwam er een einde aan de prachtige én lange reservetijd van hondje Scooby. Een aantal jaren geleden kwam hij als kansloos, bejaard asielhondje bij ons in de opvang terecht. Hij was destijds zwaar teleurgesteld en daardoor enigszins humeurig! Verlatingsangst speelde hem parten en dat is natuurlijk niet verwonderlijk wanneer je op die leeftijd en in dat asiel terecht bent gekomen!

 

Maar op een voor Scooby wel hele mooie dag besloten Wally en haar zoons om de kleine oude hondenman op te nemen in harten en huis. De bank werd ondergeplast, het aantal toegestane decibellen werd met regelmaat overschreden en toch werd er aldoor van hem gehouden. Hij raakte op zijn gemak, liet zich in de watjes leggen en genoot met volle teugen. Na al het mogelijke nog uit de reservetijd te hebben gehaald was de koek nu toch wel heel echt op en afgelopen dinsdagmiddag luidde de moeilijke opdracht, loslaten wat je bij je zou willen houden! Wat resteert is de leegte die hij achterlaat en het verdriet! Bij ons overheerst de dankbaarheid!

Hondjes zoals Scooby nog een geweldige tijd bezorgen is in onze ogen een heldendaad! Geen eisen stellen, alleen maar zorgen voor en houden van! Lieve Wally, Mike en Dave dank jullie wel dat hij een volwaardig familielid mocht zijn. Ook heel veel dank aan zijn liefdevolle bonusfamilie, Adri, Lisanne en Louk waarbij hij ook altijd meer dan welkom was! Liefs, sterkte en oneindig veel dank: ook namens Scooby!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 26.06.2020 07:33

Wat een verdriet zullen jullie hebben maar wat fijn dat hij nog in een liefdevol gezin ook het góede van de mensheid heeft mogen ervaren. Heel veel sterkte!

Rozemarijn Broekx | Antwoord 25.06.2020 18:44

Ach Els, die heb ik toen bij jou gezien. Kwam toch tegelijkertijd met Claudetje?

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

31.07 | 13:22

Jarenlang met Els gewerkt. Als iedereen zo recht voor zijn raap was zag de wereld er een stuk beter uit.

...
31.07 | 11:14

Van onwaarheden ben je geen verliezer. Alleen jammer dat vertrouwen alweer een enorme dreun krijgt.

...
26.07 | 23:55

Oh jeetje Els, je moet uit bijzonder materiaal zijn vervaardigd om jouw leven te kunnen leven en om de dood op jouw manier te kunnen aanvaarden. Knuffels

...
26.07 | 22:08

Heel veel sterkte met dit grote verlies!

...
Je vindt deze pagina leuk