Dagboek van Els

Update

Niet lekker zijn in combinatie met mijn leven is geen feestje. In de ochtenden is hier nogal wat shit te bestrijden en dat is de rest van de dag niet anders maar dan betreft het vaak hele andere shit. Het verplaatsen van dieren is voor mij toch wel echt een struikelblok geworden. Mijn vertrouwen, of dat wat er nog van over was, is te zeer geschaad om er overheen te stappen. Voorlopig wil ik het proberen met een tussenstation zoals bijvoorbeeld bij Ursula. Maar het is nogal wat, de adoptant van doodgereden Asja noemde zichzelf hoog sensitief maar toonde niet eens medeleven aan hen die gezorgd en betaald hebben. Weer een ander heeft een geadopteerd hondje slechts drie dagen na adoptie weggegeven alsof het pantoffels uit de uitverkoop waren die bij nader inzien toch niet lekker bleken te zitten. Eerst ons om het hondje bekommerd en nu krijgt het niet naleven van het rechtsgeldige contract én het in eerste instantie ontvreemden van onze eigendommen nog een juridisch staartje. Komt goed maar je zit er allemaal niet op te wachten. Daar offer je dan je leven, je huis en al het geld wat je met hard werken verdient aan op. 

 

Op de reactie van de prof waar de bevindingen van de pup heen was gestuurd moest ik gisteren tot 16.00 uur wachten. Hij bleef in zijn oordeel 'gereserveerd'. De dierenarts van de kliniek waarin hij opgenomen was, was nog wat zekerder in haar oordeel. De pup zou het niet leuk hebben en iemand die de dins- op woensdagnacht doorbracht in de kliniek had hem de hele nacht pijn horen lijden. Slaapt de medicatie niet aan? Ik besloot de pup op te halen. Hij is gisteren vroeg in de avond thuisgekomen. Als de situatie onhoudbaar wordt krijgt hij een biefstuk, knuffelen we en mag hij vertrekken. Maar sinds zijn thuiskomst doet hij het op een fractie van de medicatie van hond Rare eigenlijk heel goed. Daarnaast krijgt hij wietolie. Hij is rustig, slaapt veel, eet goed, poept iets te enthousiast maar hij lijkt niet ongelukkig. Een humane neuroloog houdt een vinger aan de pols. We proberen maandag de allerbeste dieren neuroloog weer te bereiken met de vraag hoe groot/zwaar we hem zouden moeten krijgen alvorens hij een MRI aan zou kunnen? 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Judith | Antwoord 03.07.2020 17.46

Ja, het wordt steeds gekker. Mensen worden toch goed geïnformeerd voordat
er een dier geplaatst wordt. Ik hoop dat deze krankjoreme figuur goed aangepakt
wordt.

Jacqueline Risselada | Antwoord 02.07.2020 22.36

Wat een toestand: een hond weg geven? Hij hoort dan terug bij jullie te komen?
Sterkte met de pup!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.08 | 12:34

Mail even uw telefoonnummer naar elsadams@xs4all.nl dan neem ik (Els) later even contact met u op.

...
06.08 | 10:59

Geachte
Kooiker Jessy heeft mijn interesse gewekt. Waar, bij wie moet ik zijn om samen te onderzoeken of ze misschien bij mij past ?
Vriendelijke groet,
Marlie

...
06.08 | 07:29

Xs4all? Goede keus! Ik had een zelfde soort probleem en ben ook overgestapt naar xs4all.

...
04.08 | 07:25

En dan mag je nog blij zijn dat ze gevonden worden!

...
Je vindt deze pagina leuk